Sine i USA 12/13 - Utvekslingsblogg 2012/2013

30.09.2012, 15:30

Hei!

I går var slutten på homecoming week: homecomingdansen! Etter at vi hadde ordnet oss her hjemme og tatt et par bilder utenfor huset, dro Caitlin, kjæresten og bestevennen hennes, vfar og vmor til Croster Roost for å ta mer bilder. Croster Roost er ved en liten innsjø og nesten alle kommer dit for å ta bilder. Etter at vi hadde tatt litt dro alle utenom meg på middag et sted. Jeg ble igjen for å finne de jeg skulle gå med. Det var forresten ganske vanskelig, fordi det var så sinnsykt mange der. Gikk litt rundt og snakket med andre jeg kjente før jeg endelig fant dem, men da var de så og si ferdige med å ta bilder. Fikk derfor bare et par bilder med noen av dem. 

Etter dette dro vi for å spise på Red Lobster. Vi hadde bestilt bord, men når Bree hadde ringt for å bekrefte hadde de sagt at de ikke tok bestillinger. Såå derfor ventet vi. Ventet i over en halvtime siden vi var så mange (15stk) før vi gikk til restauranten ved siden av, Olive Garden, der de sa at de hadde 10 min ventetid. Men etter en liten stund kom dama fra Red Lobster løpende etter oss og sa at bordet vårt var klart. Haha, så da gikk vi tilbake igjen, og fikk gratis forretter fordi vi måtte vente så lenge, woho gratis mat!

Middagen starta litt kjedelig siden jeg bare kjente halvparten, men det ble mye bedre etterhvert! Det samme med dansen, (vi kom forresten halvannen time for sent pga maten,) den startet ganske kjedelig men etter at jeg fant meg folk som hadde det gøy, ble det mye morsommere. 

Det er hvertfall helt klart at de ikke danser likt her som hjemme. Når vi kom spilte de spanske rolige sanger (wtf?) og for det meste gikk det i sanger jeg aldri har hørt før, noe som var litt kjedelig... Folk tar den litt vel langt på dansegulvet her. 

Uansett, her er kjolen min:


Bak huset våres, med Cait og kjæresten hennes, han er HØY


Dale, Caitlin, Ashley og meg


Briana

Alt i alt hadde jeg en ganske bra kveld, møtte nye folk, og jeg fikk se litt av hvordan amerikanerne fester.. hehe

I dag skal jeg egentlig ikke gjøre noe spesielt. Har selvfølgelig lekser siden dette er USA og de elsker helgelekser, men bortsett fra det skal jeg skype med folk jeg ikke har snakket med på en stund. Blir braa! Snakkes!

29.09.2012, 21:39

Hei! Fredag var jeg på min første pep rally. Pep rally er for å få opp school spiriten før hjemmekamper i amerikansk football. Vi hadde en pep rally for et par uker siden, men da var jeg syk, derfor var dette min første! Ikke bare var det min første, men siden jeg var med på powderpuff var jeg også i paraden. Tror dette er en av de største pep rallyene dette året, fordi det er homecoming week. I stedet for å ha det i gymsalen som er det vanligste, hadde vi denne på footballbanen så det skulle være nok plass. I paraden gikk vi en runde rundt banen sammen med mange andre lag og klubber, mens resten av skolen satt på tribunen og heiet. Når vi var ferdige med å gå gikk vi også til tribunen for å se på noen lag og klubber opptre, som bandet, danserne, cheerleaderne, stepping (steppelaget vårt er visst utrolig gode!) og powderpuff cheerleaderne, altså guttene, som danset. Det var helt klart det morsomste!

På kvelden var det årets største footballkamp: homecoming game! Vi malte oss i ansiktet med blått og gull, og jeg hadde det kjempe gøy! Greyhounds vant 24-0, så det var bra. Begynner å fortså litt mer av spillet nå, spesielt etter at jeg spilte selv. Men mesteparten av tiden heier og skriker jeg når resten gjør det, hehe.. Mer komplisert enn det ser ut som! 

I dag var jeg først på trening, så dro Cailtin, vmor og jeg og ordnet neglene våres. Senere i kveld har vi nemlig homecoming dansen! Kjolen er på plass (var faktik såpass heldig å ha en herlig vmor som betalte den for meg, supersnilt) og dere får sikkert se den i morgen. Nå skal jeg snart begynne å ordne meg! 

Bilder av powderpuff cheerleaderne fra pep rallyen:

Får forresten nesten daglig kommentarer på hvor små føtter jeg har her. Bruker 36/37, ikke akkurat så veldig unormalt i Norge! Har hvert fall helt klart mindre føtter enn han her: 


Han er sånn tre meter høy da, så kanskje ikke så rart.

Snakkes!!

29.09.2012, 18:35

Torsdagens tema i homecoming week var neon day/80s. Onsdag var jeg på shopping med Ray og Elaine for å kjøpe 80s klær, vi hadde det veldig gøy! Kunne veldig ønske jeg hadde farmor og farfars klesskap her, sånn at antrekket kunne sett litt sånn ut:Men siden jeg ikke hadde det, ble dette mitt 80s antrekk: 

Torsdag var også dagen for powderpuff! Det går ut på at jentene spiller amerikansk football, mens guttene er cheerleadere. Juniorjentene spiller kamp mot seniorjentene, mens guttene cheerer. Siden jeg er junior var jeg med på juniorlaget, og vi hadde en trening denne uka og en trening forrige uke. Seniorjentene har visst trent i rundt en måned, så de hadde litt fordeler. Uansett, før kampen dro jeg hjem til to jenter som er med på powderpuff, Jasmine og Danielle. Vi spiste kake, pizza, sjokolade, og jeg hadde min første slurpee, som er som slush bare med forskjellige brussmak, som cola eller fanta osv. Veldig god! Og med andre ord: veldig bra oppladning til kampen, tjohei. 

      

Når du spiller powderpuff får du en tskjorte, som er halve moroa. Jeg hadde selvfølgelig 'Norway' bak på min! 
Hele laget! Jeg er ganske i midten, nest bakerste rad. 
Jasmine, meg, Danielle, Lindsay

Vi tapte selvfølgelig, 24-8. Som du kanskje ser på bildet var det dessverre ikke så veldig mange som kom for å se på, i forhold til sånn det er på de ordentlige footballkampene. Spilte i sånn ca 10 min gjennom hele kampen, siden vi var så mange jenter. Men det gjorde egentlig ikke så mye, hadde det gøy fordet! Anbefaler andre utvekslingsstudenter å bli med på powderpuff, selv om du ikke kjenner noen andre som skal. Jeg kjente en, men vi hadde ikke trening sammen så var ikke noe med henne i det hele tatt. Ble kjent med mange nye!

27.09.2012, 02:31

Homecoming week er noe de fleste high schools i USA har vært år. Det er en uke der skolen tilbyr masse aktiviteter og morsomme greier, som ender i en homecoming footballkamp på fredagen og en dans på lørdagen. Denne uka er det også powder puff game, som jeg skal fortelle mer om senere. Hver dag denne uka har et eget tema, der elevene og lærerene kler seg ut på skolen. Kunne virkelig ønske vi hadde noe som dette på skolen i Norge! Mandag var temaet Time Travel Day, og man kledde seg ut forskjellig ettersom hvilket trinn man går i. 

Freshmen: futuristic

Sophomores: 70s

Juniors: 50s

Seniors: prehistoric

Det morsomste var egentlig hva seniorene gjorde ut av det. En kompis av meg ropte på meg i gangen, men når jeg snudde meg kjente jeg han ikke igjen siden han hadde skjegg og hele huleboerpakka. Haha, utrolig gøy at de gjør så mye ut av det! Siden jeg er junior skulle jeg kle meg fra the 50s, noe som egentlig var litt vanskelig. Hadde jeg vært hjemme hadde jeg nok funnet noe bakerst i klesskapet, men 50s klærne fikk dessverre ikke plass i kofferten. Hadde skikkelig lyst til å gå i antrekket under, men tok den desverre ikke så langt... Gikk heller bare for krøller i håret, sløyfe på hestehalen og polkadott-hårbøyle med sløyfe på. 


Cait er sophomore, så hun hadde 70s. JA jeg står på tå, fordi hun ble så sinnsykt høy med de hælene...... Liker ikke alltid å være lav

Tirsdagens tema: American pride! De fleste hadde på seg rødt, hvitt og blått, mens andre tok den helt ut og kledde seg ut som Statue of Liberty eller Abraham Lincoln. Noen hadde også t-skjorter med Canada eller andre flagg på, eller Made in China på ryggen... Fikk høre dagen før at jeg burde gå med et norsk flagg, men jeg gikk for American i stedet jeg. 

Fikk utrolig mange komplimenter på skjørtet mitt, så koselig! Det er noe jeg elsker med amerikanere, føler folk kommenterer klærne mine nesten hver dag, som regel fremmede på skolen jeg aldri har snakket med før. Akkurat denne dagen var det drøyt, jeg hadde folk som gikk bak meg og snakket om skjørtet mitt... Liksom en halvmeter bak meg. Vet ikke om de så for seg at jeg ikke skulle høre det eller hva, men var fortsatt koselig da! 

Nå er det to skoledager igjen av homecoming week, så er det selve homecoming, altså dansen. Gleder meg! 

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


Bloglovinbloglovin

bloglovin


Diverse

UtvekslingsbloggerAFS - Anna, USA
AFS - Idun, USA Wisconsin
AFS - Lise Maria, USA
AFS - Nora, USA Washington
Aspect - Elise, USA
Aspect - Emmeli, USA Washington
Aspect - Hannah, USA California
Aspect - Linn Victoria, USA California
Aspect - Nora, USA California
Aspect - Nora S, USA California
Aspect - Renate, USA Kentucky
Aspect - Sebastian, USA Colorado
EF - Carina, USA
EF - Frida, Storbritannia
EF - Johanne, USA Ohio
EF - Line, USA
EF - Mari, USA
EF - Marte, USA Oklahoma
EF - Marte, USA Alabama
Explorius - Aurora, USA Utah
Explorius - Caroline, USA Alabama
Explorius - Frida, USA Michigan
Explorius - Johanne, USA
Explorius - Julie, USA Arizona
Explorius - Kristin, USA
Explorius - Mari, USA Wisconsin
Explorius - Marianne, USA Ohio
Explorius - Marit, USA Washington
Explorius - Marte, USA Minnesota
Explorius - Martine, USA Indiana
Explorius - Nora, USA Oklahoma
Explorius - Oda, USA Michigan
Explorius - Pernille, USA Mississippi
Explorius - Sarah, USA Minnesota
Explorius - Silje, USA California
Explorius - Silje, USA
Explorius - Silje, USA Oregon
Explorius - Siren, USA Arizona
Explorius - Stine, USA Washington
Explorius - Thao, USA California
Explorius - Tilla, USA
Interstudies - Jessica, USA Texas
Into - Nadia, New Zealand
Into - Pernille, USA California
Into - Siril, Canada
Into - Tonje, USA
Speak - Benedikte, USA
Speak - Kristine Marie, USA Washington
Speak - Rebecca, USA Texas
STS - Aase, USA North Carolina
STS - Ane, USA
STS - Anna, USA
STS - Carina, USA
STS - Cathrine, USA Kansas
STS - Elly, USA Indiana
STS - Heidi, USA Wisconsin
STS - Ina, USA California
STS - Janne, USA Alabama
STS - Julia, USA
STS - Juliane, USA
STS - Karoline, USA Minnesota
STS - Maren, USA Iowa
STS - Marie, USA Missouri
STS - Mathilde, USA
STS - Mette, USA Pennsylvania
STS - Mina Emilie, USA Montana
STS - Nicki, USA, Minnesota
STS - Nika, USA Mississippi
STS - Pia Malene, USA South Carolina
STS - Selina, USA
STS - Sunniva, USA
STS - Tina, Irland


Design laget av


hits