Sine i USA 12/13 - Utvekslingsblogg 2012/2013

04.06.2013, 18:16

Hei dere!
I det siste har alt gått så utrolig i ett. Vertssøster gjør crew, så jeg har vært på banquet med henne. Har mange venner der også, så hadde en bra kveld. Det var siste gangen jeg så en del mennesker, noe som var veldig trist og det ble en del tårer.

Dagen etter hadde Meret sitt goodbye-party. Vfamilien min skulle arrangere ett for meg også, men siden det var samme dagen og Meret og jeg har så og si de samme vennene, dro jeg heller på Merets og dro på middag med vfamilien og familie av dem for å si hade. Vi dro på Kobe's, som er en japansk restaurant hvor de lager maten på bordet, og lager skikkelig show ut av det. Har hørt gjennom hele året at jeg MÅ spise der før jeg drar, og nå fikk jeg sjansen! Hadepartyet gikk til mat, airhockey, tubing, prating, og selvfølgelig si hade til alle. Igjen ble det masse tårer, noe som er grunnen til at jeg ikke ser veldig bra ut på bildene...Hehee. 


Meg og Meret


Brianna


Brianna og Sebastian tror jeg..? 


Fikk verdens beste hadegave av Meret: The I-Miss-Meret Shirt med bilder av oss og ting vi har gjort, sammen med en bok med bilder fra året. Åååh <3


Meret, meg, Brianna og Kaitlin


Var så utrolig hardt å si hade til alle sammen, spesielt selvølgelig Meret min. Mer tårer. But it's not a 'goodbye', it's a 'see you later'. 

I går var jeg på Disney's Hollywood Studios med vsøs Caitlin. Hadde en veldig bra dag, og det var godt å få litt kvalitetstid med henne :) 


Siiiinging in the rain 

I dag skal det pakkes, pakkes og pakkes, med tanke på at kofferten sålangt er tom og jeg drar i morgen. I MORGEN. Vi snakkes senere!
 - Sine

01.06.2013, 09:15

Herregud så mye jeg får oppleve! I dag tok vfaren min meg og vsøs ut for å gjøre litt ting jeg enda ikke har gjort, siden jeg BARE HAR 5 DAGER IGJEN. Dagen startet med verdens beste pannekaker på en cafe der du lager dine egne rett på bordet. Du kan legge til for eksempel sjokoladebiter, banan, blåbær, også videre, også steker du dem selv. Supergodt! 

Etter dette dro vi til Daytona, hvor de har det kjente Nascar bilreset som er veldig stort her i sør, spesielt i Florida. Og gjett hva? Jeg fikk sitte på når de kjøtil rte rundt banen! Så utrolig kult, og noe ikke så mange andre har gjort! Det går så sykt fort, 180 miles/hour (hvis det sier deg noe, altså ikke km/h). Vi fikk antrekk og hjelm, krabbet inn i bilen gjennom vinduet, også var det en proff som kjørte tre runder rundt banen med oss. Banen er nesten loddrett (måtte slå opp det ordet, hahah) visse steder, og det var bare sinnsykt kult å få oppleve.Vi dro også til Floridas høyeste fyrtårn i Daytona, det nest høyeste i hele USA, og vi spiste lunsj på en 50-talls restaurant med syklig god iskrem. 


Utsikten fra fyrtårnet er Daytona beach

På kvelden kom Meret og vfamilien hennes og plukket meg opp og tok meg med ut på middag. Etter middag dro vi til noen venner av dem som har en sånn baseballmaskin! Akkurat som på film, hehe. Det var utrolig gøy da jeg faktisk klarte å slå ballen!
Hahahhaa såå stoked for at jeg faktisk traff ballen. Morsomt var det hvert fall!

- Sine

31.05.2013, 23:22

Jeg liker det ikke, men jeg må vel snart innse at jeg må starte å si hade til vennene mine. I går dro jeg derfor til en venninne som lagde supergod lunsj for oss - beste salaten jeg har smakt! Vi skulle egentlig være 7 stykk, men to kom ikke så da var vi 5. Vi spiste, snakket masse og spiste litt norsk sjokolade som jeg kjøpte på Epcot for FREAKING 7 DOLLARS, gikk til en park i nærheten av huset hennes, og satt på brygga lenge og pratet om alt mellom himmel og jord. Hadde det så koselig, og vil absolutt ikke dra fra dem! Får heldigvis se disse en gang til, så jeg trengte ikke å si ordentlig hade enda. 


Meret, Kaitlin, Tori, Lauren og meg


Tori


Meret og Lauren


Meg og Kaitlin


Meg og Tori


Nydelige Kaitlin


Meg og Lauren


MinMerrrrr


Vi hoppet i vannet med klær ogsånt da (tulla)

- Sine

30.05.2013, 18:40

Jeg skal aldri mer gå i gangene på Lyman high. Jeg skal aldri mer slite med å få opp det dumme skapet. Jeg skal aldri mer halvløpe for å få den beste benken ute å sitte på når vi har lunsj. Jeg skal aldri mer gå inn til yndlingsslæreren min Mr. Harshs klasserom på morgenen og få litt sjokolade eller kjeks eller noe annet fordi han hadde litt til overs, og høre  han si Carpe Diem. Jeg skal aldri mer komme inn til fysikk og høre "Sin-Sin, looking mean-mean" fra Ray, og si tilbake "Ray-Ray, looking good today-day". Jeg skal aldri mer stå å prate med vennene mine i The Hall of Flags, hvor de liksom skal ha flagg alle land de har elever fra, men null norske flagg. Jeg skal aldri mer se cheerleaderne gå rundt i gangene med uniformene sine og irritere meg over at de får bryte kleskoden men jeg får ikke. Jeg skal aldri mer ta med meg et pass for å gå på do. Jeg skal aldri mer få ekstra oppmerksomhet fordi jeg er 'hun norske'. Jeg skal aldri mer gå på amerikansk high school. 

På den andre siden, DET ER SOMMERFERIE!Første dagen med ferie ble feriet med Universal Studios nok en gang. Denne gangen med Meret, Eddie og William. Hadde en kjempebra dag! Vi tok alle vannrider (vannkaruseller? vannturer? whatever, water rides) mulig, og endte opp klissblaute. Men Florida er jo ikke kalt The Sunshine State uten grunn, så sola skinte og gjorde oss tørre. På kvelden spiste vi på NBA restauranten som er Citywalken på Universal. 


Meg og Meret


William og EddieVi hadde det sånn litt for gøy med skiltet "Is this a great body or what?" "Definitely or what"...


<3


3D brillerrr for Spider man


Som jeg har sagt før, bilde foran jordkloden er et MUST!

- Sine

13.05.2013, 22:25

Hey! Såå bortsett fra innlegget i går har det vært en stund nå, og jeg ser det tydelig på statestikken når jeg ikke blogger på en stund... Sorry for det, fine lesere. Det skjer så mye, og jeg vil ikke gå glipp av noe av det siden alt kan være for siste gang. Men nå har jeg hvert fall litt å fortelle dere!

Lørdag dro jeg med Meret og Caitlin til Lake Kathrine for tubing, vannski og knebrett! Hadde en herlig dag ute i sola med søte mennesker, og det er så deilig å kjøre rundt i den lille innsjøen (måtte slå opp det ordet med google translater), ligge foran på båten, kjenne vinden i håret og sola på kroppen. SOMMER 

Jeg har dessverre vært litt småsyk hele helga, så jeg var ganske ferdig etter at vi hadde tubet.. Så det ble null vannski eller knebrett på meg, men vi kan forhåpentligvis dra tilbake snart. Dere husker kanskje forrige gang jeg prøvde vannski, at jeg feilet totalt og ikke en gang kom opp? Vel, jeg hadde grådig lyst til å bevise at jeg faktisk kan klare det, men det får visst vente. 

På kvelden dro jeg på kino for å se The Great Gatsby med en venn, veeldig lang film men helt ok bra hvis noen skulle lure. Hadde det hvert fall bra:) Søndag var det amerikansk morsdag, så jeg dro på stranda med vertsen. Vi koste oss masse, og fikk blant prøvd å seile! Vi møtte nemlig vbesteforeldre der, og de har en liten minikatamaran. Cait, vfar, og jeg dro ut, og gjett hva? Jeg så delfin! Bare sånn 5 meter unna båten. Stranda var FULL av lovebugs (utrolig irriterendes innsekt) og jeg ble solbrent i trynet, men dagen var reddet av den nydelig lille delfinen. 
 

Fra tubing


Haha guud, Meret og Caitlin


Jentami på vannski


Fra stranda

Beklager for fryktelig dårlig bilde, men jeg ville bare vise dere hvordan vi hang over siden av båten når vi fikk god nok fart! Var såå herlig! Cait til venstre, jeg til høyre. Og herregud, så hvit jeg ser ut. Fokuser heller på det bildet over, dere......

- Sine

03.05.2013, 22:24

Har jo helt glemt å fortelle dere om da jeg var på Animal Kingdom! Animal Kingdom er en av Disney-parkene, sammen med Magic Kingdom (den mest vanlige med slottet og alt), Epcot, Hollywood Studios, og vannparkene Typhoon Lagoon og Blizzard beach. Jeg var så heldig å få gratisbilletter! Jeg dro med Meret, Stephanie, og Kayla. Denne parken er litt annerledes enn alle de andre, og jeg liker det! Ikke like mange mennesker som si Magical Kingdom eller Universal Studios, og de fokuserer på å lære bort måter man kan redde dyrene og miljøet på. 

Noe jeg likte veldig godt var safarien de hadde. Det var akkurat som en ekte safari, hvor du kjørte rundt i et område i en stor jeep og så etter forskjellige dyr. Så blant annet elefant, løve, og sjiraff! Har så masse bilder at jeg måtte sette noen av dem sammen, så tror jeg heller bare kan vise dere bilder. 


Meg, Meret, Stephanie og Kayla foran The Tree of Life fra A Bugs Life.


Ååå sjiraffer er så fine!


Vi besteg blant annet Mount Everest! I form av en berg-og-dalbane, men telles nå fortsatt da. 


Vi måtte stå i kø en god stund for å få bilde med Pluto og Langbein, men det var verdt det! Kjenner dere igjen de nederst til høyre? (Fra filmen Up)


Jeg tror alle Disney parkene har parader hver dag, Animal Kingdom også. 


Vi spiste middag på Rainforest Cafe, og det er bokstavelig talt som en regnskog. Svære (fake) aper som henger fra taket, fugler, fisker, og det er som å være dypt inne i skogen med trær overalt og lyder hele tiden. Morsomttt

- Sine

29.04.2013, 22:56

Hei dere! 

Jeg var som sagt hos Meret hele helga, og lørdag brukte vi det meste av dagen ute ved bassenget hennes. Stekende sol, basseng, doritos, høy musikk og gode venner - livet er herlig, dere.

Vi hadde planer om å dra til universal studios litt senere, siden vi har pass trenger vi ikke bruke hele dagen der og kjøre absolutt alt. Litt senere ble til veldig mye senere, og vi kom oss ikke dit før i fem-tiden. Det er jo greit, tenkte vi, siden vi kan jo være her hele kvelden og vi får tatt Rip ride rock it og Hulken i mørket. Vel, universal var ikke helt enig med oss der, og bestemte seg for å stenge parken klokken seks for Grad Bash (senior night for high schooler i området). Så vi fikk en time. Hahaha, litt fail, men vi hadde det fortsatt gøy og fikk tatt Harry Potter med bare 20 minutters ventetid. Vanligvis er det sånn minst en time, så vi var godt fornøyde med det. Og siden vi har pass kan vi jo bare komme tilbake! 


Meret og hundevofsene hennes. Universal


Standard! Må liksom bare ta disse bildene foran jordkloden hver gang. 


Til mamma Stork og mamma Skiaker!- Sine

19.04.2013, 00:40

Hei! Da er jeg helt (nesten) klar for prom - som er på lørdag!!!

I går dro jeg ut med Meret og Savannah for å ordne neglene våres, og vi fikk alle akryllnegler. Første gang jeg har prøvd det, og jeg liker det! Hvis det er mange skrivefeil her kan dere skylle på neglene, hehe.. Uansett, vi fikk alle ordnet neglene våre, så dro vi på Simply Frozen Yogurt. Etter en liten pause på SFY dro vi på utkikk etter sko til prom, men jeg fant ikke noe. Så var det tid for sminkeshopping, noe som er såå billig her! 

I dag har jeg gjort litt flere promforberedelser, blant annet fått tatt etterveksten, klipt meg, og kjøpt sko. Klarte ikke bestemme meg for hvilket par jeg likte best så endte opp med å kjøpe to par... Du kan si pengene har flydd litt i det siste, men det er jo en once-in-a-lifetime opplevelse, sant? Kan heldigvis bruke begge parene til andre ting enn bare kjolen min. 


blondieee


Sniktitt på kjolen!

Svar på spørsmålsrunden kommer snart, så stay tuned! Siste sjanse her.

- Sine

12.04.2013, 22:45

Hei!

Var så heldig å få to billetter til Taylor Swift konsert til jul av vertsfamilien, så da tok jeg med meg Meret. Digger Taylor, spesielt etter å ha sett henne live! Konserten var utrolig bra, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk oppleve det. Har prøvd helt siden i går kveld å finne ut hvilken del eller hvilken sang jeg likte best, men klarer det ikke, haha. Det er vel et godt tegn? 

Konserten startet med en som heter Brett Eldredge (har ikke hørt om han før), så kom Ed Sheeran!! Han er så utrolig flink, og var veldig bra live. Etter at han sang og spilte i rundt 40 minutter var det endelig Taylors tur. Du får så mye mer "personlig" forhold til en artist når du ser dem live, fordi de snakker og forteller om sangene sine og om seg selv, også videre. Omtrent halvveis i Taylors show kom Ed Sheeran tilbake for å synge sangen de har sammen. Helt klart en av favorittdelene mine! Eller kanskje på slutten, da hun sang hennes siste sanger og Meret og jeg reiste oss opp og danset og sang av full hals. Åå, minner jeg skal ta med meg hjem til Norge! 

Kunne dessverre ikke ta med speilrefleksen siden de ikke lar noen komme inn med 'profesjonelle' kameraer, så har bare crappy mobilbilder. Here you go:


Tror halvparten av jentene fra Lyman hs var der, vi møtte blant annet Taylor og Kaitlin. 


Meret, og Taylor i bakgrunnen! 


Taylor og Ed synger Everything Has Changed - syntes den var kjedelig når jeg hørte den her hjemme, men den var såå fin når de sang den!


Ikke glem spørsmålsrunden her

- Sine

07.04.2013, 17:44

Som mange vet er USA, og spesielt sørstatene, veldig store på gevær og pistoler og alt som har med det å gjøre. Så i går ble jeg med Meret og familien hennes for å skyte mitt første gevær! Vi dro ut til en skyterange hvor du skyter på blink, først med forskjellige gevær så med forskjellige pistoler. Noen av de bråkte så fælt og ga deg så mye trykk at du nesten ramlet bakover, haha. Utrolig artig å ha prøvd, da!


Wohooo se på det da! Lover deg, vanskeligere enn det ser ut som. - Sine

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013


Bloglovinbloglovin

bloglovin


Diverse

UtvekslingsbloggerAFS - Anna, USA
AFS - Idun, USA Wisconsin
AFS - Lise Maria, USA
AFS - Nora, USA Washington
Aspect - Elise, USA
Aspect - Emmeli, USA Washington
Aspect - Hannah, USA California
Aspect - Linn Victoria, USA California
Aspect - Nora, USA California
Aspect - Nora S, USA California
Aspect - Renate, USA Kentucky
Aspect - Sebastian, USA Colorado
EF - Carina, USA
EF - Frida, Storbritannia
EF - Johanne, USA Ohio
EF - Line, USA
EF - Mari, USA
EF - Marte, USA Oklahoma
EF - Marte, USA Alabama
Explorius - Aurora, USA Utah
Explorius - Caroline, USA Alabama
Explorius - Frida, USA Michigan
Explorius - Johanne, USA
Explorius - Julie, USA Arizona
Explorius - Kristin, USA
Explorius - Mari, USA Wisconsin
Explorius - Marianne, USA Ohio
Explorius - Marit, USA Washington
Explorius - Marte, USA Minnesota
Explorius - Martine, USA Indiana
Explorius - Nora, USA Oklahoma
Explorius - Oda, USA Michigan
Explorius - Pernille, USA Mississippi
Explorius - Sarah, USA Minnesota
Explorius - Silje, USA California
Explorius - Silje, USA
Explorius - Silje, USA Oregon
Explorius - Siren, USA Arizona
Explorius - Stine, USA Washington
Explorius - Thao, USA California
Explorius - Tilla, USA
Interstudies - Jessica, USA Texas
Into - Nadia, New Zealand
Into - Pernille, USA California
Into - Siril, Canada
Into - Tonje, USA
Speak - Benedikte, USA
Speak - Kristine Marie, USA Washington
Speak - Rebecca, USA Texas
STS - Aase, USA North Carolina
STS - Ane, USA
STS - Anna, USA
STS - Carina, USA
STS - Cathrine, USA Kansas
STS - Elly, USA Indiana
STS - Heidi, USA Wisconsin
STS - Ina, USA California
STS - Janne, USA Alabama
STS - Julia, USA
STS - Juliane, USA
STS - Karoline, USA Minnesota
STS - Maren, USA Iowa
STS - Marie, USA Missouri
STS - Mathilde, USA
STS - Mette, USA Pennsylvania
STS - Mina Emilie, USA Montana
STS - Nicki, USA, Minnesota
STS - Nika, USA Mississippi
STS - Pia Malene, USA South Carolina
STS - Selina, USA
STS - Sunniva, USA
STS - Tina, Irland


Design laget av


hits