Sine i USA 12/13 - Utvekslingsblogg 2012/2013

20.05.2013, 12:17

Hei!

Som jeg fortalte om her, tok vertsfamilien min meg med til Norge i forbindelse med 17. mai. Som noen av dere kanskje skjønte, dro vi til disney parken Epcot som har forskjellige deler med forskjellige land, og Norge er da et av dem. Husker i starten av året da jeg fortalte noen hvor jeg kom fra, og de bare 'åå, det er favorittdelen min på Epcot!'. Haha, Florida i et nøtteskall. Hadde en herlig dag med mange forskjellige karuseller og berg-og-dalbaner og mange forskjellige land og kulturer. Jeg spiste blant annet lunsj i Norge, middag i Marokko, og dessert i Frankrike :) 

Jeg fikk også møtt flere Disneyfigurer; Snipp & Snapp og Donald! Og jeg fikk snakket masse norsk i Norge-delen, fordi alle som jobber der er norske. Blant annet fikk vi gå rett inn på et vikingskip med 40 min lang kø, fordi jeg snakket norsk, hehe. Det har sine fordeler!


JEG ER HJEMME


Brus fra Japan- Sine

19.05.2013, 22:17

Gratulerer med dagen som var, alle mine kjære nordmenn <3 Jeg måtte dessverre tilbringe dagen på skolen, men det betyr jo ikke at jeg ikke kunne feire!

Dagen startet med at min herlige vertsfamilie kom inn på rommet mitt på morgenen og ropte "HAPPY MAY DAY!!", og ga meg en boks med norsk mat de bestilte på nettet. Såå utrolig koselig gjort! Vmor sa også at dagen etter skulle vi ta oss en tur til Norge for å feire ordentlig...

 Jeg kledde på meg alle mine røde, hvite, og blå klær, tok med meg fotballskjerfet mitt, flagg, og 17. mai fløyte, og dro på skolen. Fikk en god del rare blikk, haha, men det gjør ingenting for jeg kunne ikke vært mer stolt over landet mitt. Jeg hadde en haug med små flagg som jeg delte ut til venner, og de gikk faktisk med dem resten av dagen også. Siden vi ikke gjør noe særlig på skolen nå for dagen, dro vi ut på banen i en av klassene mine og hadde diverse leker. Blant annet var det potetløp og vannballongkasting, så jeg fikk en liten del av 17. mai der også! De hadde også full musikk i friminuttene, og mange danset og feiret av juniorene nå er seniorer, siden seniorene hadde sin siste dag på skolen på torsdag. 

Etter skolen hadde jeg en utvekslingslunsj, liknende en frokost jeg hadde i begynnelsen av året. Vi følte at vi var på en pressekonferanse eller noe, siden alle vi utvekslingsstudentene satt på en side av rommet og resten, altså for det meste folk fra kommunen, satt mot oss og spurte oss om spørsmål. Vmor la all maten hun hadde bestilt på fat for meg, så jeg fortalte litt om maten også fikk alle smake. På kvelden dro jeg ut og spiste med en venn. Hadde en veldig fin 17. mai feiring! 


Dagnes outfit! Fikk krone med 'Miss Norway' og kort av Meret <3

 
Kaitlin, meg, og Cait


Halve Brianna, Lauren, Tori, random kid i bakgrunnen, Kaitlin, meg, annen random kid i bakgrunnen, og halve Cait


Meret


Brianna, og rottetrynet mitt. Skylder på sola


Mr. Harsh, som også fikk flagg!


Some of my favorite peopel <3 Brianna, meg, Meret, Kaitlin, Tori


Utvekslingsstudentene fra lunsjen

Kan fortelle om turen vår til Norge senere! Hadde en veldig fin 17. mai feiring hvert fall :) 

- Sine

02.04.2013, 02:39

Påsken har kommet hit til Florida også, og selv om det har vært null snø og ski og hytte, har det fortsatt vært gul påskekjole og lilla påskeegg. Ja du leste riktig - PÅSKEEGG I LILLA KARTONG! 

Kom hjem på lørdag fra en herlig uke på cruise i Caribbean, har masse å fortelle og mange bilder å vise dere senere. Her i USA feirer de egentlig ikke påsken helt sånn som vi gjør, det er for det meste bare en dag - i går, søndag - som er viktig. Vi var hos familie og spist mat, og gikk på påskeeggjakt. Selv om sola skinte og jeg hadde på meg sommerkjole, har jeg fortsatt påskefølelse! Livet smiler.

Jeg kom hjem til gave i posten, som bestod av min store kjærlighet: sjokolade. Og det beste av alt - lilla påskeegg <3 Tusen takk til min kjære familie!


Hva som stod utenfor døren min i går morges


Og hva jeg har kost meg med hele helga. 

Happy easter, and happy April fool's day! 

16.02.2013, 17:35

Dere vet vel alle hvilken dag det var på torsdag? Valentine's day! Det er en veeldig stor greie her i USA, spesielt på skolen. Det var utrolig gøy å få oppleve det i ekte high school spirit!

Overalt kunne du se folk med gigantiske bamser og hjerteformede heliumsballonger. Siden jeg er forever alone og alt det der, var Meret min valentine. Kunne ikke hatt en bedre en! Jeg kjøpte henne en bamse og swiss sjokolade (hun er fra Sveits), og av henne fikk jeg den søteste build-a-bearen noensinne! Vi kjøpte også heliumsballonger til hverandre, haha. Sisters over misters, hoes over bros, right? 

I rundt to uker før valentine hadde de reklamer på announcementsene (på en måte nyheter om ting som skjer på skolen som vi ser på hver morgen), og de solgte bamser, sjokolade, godteri og masse mer i gangene på skolen. Man kunne også kjøpe en singing valentine, som vil si at en gruppe med rundt 10 stykker (jenter hvis det er til en gutt, gutter hvis det er til en jente) kommer inn i klassen din og synger for deg. De ber personen de synger for komme opp foran klassen, personen får et stort hjerte rundt halsen dekorert av den det er fra, og gruppa synger en kjærlighetssang for deg. Det skjedde i en av klassene mine, må være litt pinlig å sitte der foran alle og bli sunget til.. 

Etter skolen dro jeg selvfølgelig på date med min kjære valentine. Vi dobbeldatet med noen venner av oss, Stephanie og Norah. Hadde det kjempe koselig! Vi dro på kino og så Beautiful Creatures, anbefales faktisk når den kommer ut i Norge. Ville se Safe Haven, men vi rakk den ikke.. Etter kino spiste vi på Moes, yummm! De har den kuleste brusmaskinen noensinne, der du har hundrevis (nesten hvertfall) av valg. For eksempel, hvis du trykker på Fanta kommer det opp minst 5 nye valg av forskjellige fantaer. 

- Sine

26.12.2012, 16:05

Spørsmål: Hvilke kull går du på skole med? Er det slik som i norge med 96, 95, 94? 

Skrev litt om det med alder her. Nei, det er ikke som i Norge. De deler inn etter når du er født på året, som vil si at de som er født fra slutten av sommeren et år til starten av sommeren neste år går på samme trinn. Jeg er junior, 11. trinn, som vil si jeg går på samme trinn som de som er født fra slutten av sommeren -95 (inkludert november som er da jeg har bursdag) til de som er født i -96 og har bursdag mellom januar og starten av sommeren. Vet ikke nøyaktig datoen som skiller et trinn fra et annet, men jeg har en venn som er født en dag for sent til å være junior.. Den er kjip. Som jeg skrev tidligere bryr deg seg veldig lite om hvilket trinn du går i eller hvilket år du er født her, og jeg har fått flere dumme blikk når jeg har spurt folk om de er -95 eller -94 eller -96. 

Julemorgen! Denne delen av jula gledet jeg meg veldig til. Kan ikke si 'glede' er ordet som beskrev meg klokken 5 i går morges når Caitlin kom brasende inn på rommet mitt for å få meg med til å hente julestrømpene våres, da. Jeg tvang henne ned i senga mi for å få 10 minutter mer søvn før vi vekket resten av huset, noe hun motvillig gikk med på. Etter at mine 10 minutter var omme, tok vi med alle strømpene inn på rommet til foreldene våre for å åpne dem sammen. De var enig med meg - klokken 5 er for tidlig. Så vi tok med strømpene tilbake og gikk og la oss igjen, og jeg fikk to timer med noe av den beste søvnen jeg har hatt noensinne. Ble så vekket igjen av en ivrig Caitlin, så vi samlet strømpene nok en gang og åpnet dem sammen i senga til vforeldrene mine. Fikk mer ting og mindre godteri enn det jeg er vandt med, blant annet et gavekort på hudpleie på $100 (!!!!!). Det med mindre godteri har jeg vel kanskje ikke vondt av. Ble ikke for lite mat og sjokolade og kaker og godteri i går, hvert fall.

Vi hadde en god julefrokost før Cait og jeg tok alle gavene under treet (som var mange) og fordelte dem til hver person. Da alle var klare åpnet først en person en gave, deretter neste person, så vi gikk i en sirkel. Dette tok en god stund, men herregud så mye fint jeg fikk! Er så utrolig heldig som har en så generøs vertsfamilie, i tillegg til dere der hjemme. Tusen tusen takk til dere som sendte gaver eller brev! Det er så utrolig koselig, og betyr mer enn dere aner. 

Etter gaveåpningen var det tid for litt rydding og vasking, før vi fikk besøk av endel familie. Vi spiste masse god mat (og når jeg sier masse mener jeg masse), før det var tid for mer åpning av gaver! Denne gangen fra den familien som var der. Fikk igjen masse fint! Jeg hadde utrolig nok ikke noe hjemlengsel verken julaften eller i går, noe jeg er veldig glad for. Føler det ville ødelagt mye. Jeg hadde en herlig amerikansk jul, og er så glad for at jeg fikk oppleve dette! 

Kan ikke tro at jeg faktisk viser dere alle disse bildene, men la gå. Det er jo jul trossalt! Bare vær klar over et jeg er veldig, veldig, veldig trøtt, ok? 
SJOKOLADE <3


Ingen som faktisk ser på kameraet, men men. Kaylee, Diana, Emily, Caitlin og moi. 


Trøtte METTE jenter. Jeg gikk i senga mi og sov i to timer. Da jeg våknet hadde alle dratt, haha woops. 

En av gavene jeg fikk av vertsforeldrene mine:


Konsertbilletter!!! Fikk to stykker, så jeg kan ta med hvem jeg vil!! Å, tusen tusen takk. Snakker vi herlige eller?

Ha en fortsatt fin jul alle fine :) 
I dag skal vi ut på roadtripen vår til Washington DC, hvor vi etter planen skal være på nyttårsaften. Vet ikke hvordan det blir med blogging, kanskje litt mobilinnlegg eller forhåndsskrevne innlegg. Ikke se bortifra at dere hører litt fra meg, hvertfall. 

- Sine

26.12.2012, 02:14

Spørsmål: Har du en tvillingsøster som heter sandra?

Hahah, ikke første gangen vi har fått det spørsmålet. Nei, jeg har ikke en tvillingsøster som heter Sandra, men derimot en to år yngre søster som heter Sandra. Når jeg har vist bilder av oss til folk her nede har jeg fått spørsmål som 'hvem av dem er deg?'. Vi er kanskje litt like, men etter min meninb er vi absolutt ikke tvilling-like, haha. Nydelige bilder av oss kan du finne her.

Jeg vil fortelle dere om både min julaften og julemorgen, så jeg tar det i to innlegg. Først av alt, som sikkert mange av dere vet så feirer ikke amerikanerne jul på samme måte som det vi gjør i Norge. Alt er vel forskjellig fra familie til familie, men det vanligste tror jeg er at julaften ikke er noe spesiell og alt skjer den 25. desember. Dette er dagen de våkner tidlig for å hente julestrømpene sine, deretter åpne gaver, også kanskje ha familiefrokost eller lunsj. 

Som sagt er vanligvis ikke 24. desember noe særlig viktig i USA. Jeg våknet i går morges med NULL julestemning, og det var ganske rart å ikke skulle hente julestrømpa sammen med Sandra, sette oss i sofaen, vente på mamma og pappa og se på Askepott og Reisen til Julestjernen mens vi spiser godteriet vårt. Norsk sjokolade fra julestrømpa og julefrokost rundt frokostbordet ble byttet ut med drive through-frokost. Det er ikke bedre, det er ikke dårligere, det er bare annerledes, ikke sant? 

Dagen ble brukt på å kjøpe siste minutts julegaver på Target, handle inn mat for dagen etter, og ha juleverksted med innpakking av julegaver. Jeg fikk heldigvis skypet med hele familien etter at de var ferdige med å åpne gaver hjemme i Norge, det var utrolig koselig! Fikk en liten bit av norsk jul <3 Fikk faktisk enda en bit av hjemlandet da jeg tok på meg forkle (egentlig ikke) og lagde grøt! Hadde mandel i grøten som vmor Leigh Ann fikk, men hadde dessverre ingen marspiangris å gi henne siden jeg allerede hadde pakket den inn til dem for jul... Så dumle fikk duge. Grøten var en suksess (det var hvert fall det de sa, med mindre de sa det bare for å være hyggelige), i motsetning til bollene jeg prøvde meg på tidligere. Klarte selvfølgelig å gjøre noe fryktelig galt. Jeg kjenner jeg har savnet grøt da, så kanskje jeg kan lage det igjen snart. Har hele to pakker igjen med grøt, så har hvert fall nok! 

På kvelden dro vi i kirka på julegudstjeneste, og den var i grunn ganske lik som den i Norge. Etter kirka dro vi for å spise julemiddag.... på waffle house. Ribba ble byttet ut med chocolate chip vaffel. Det var min julemiddag, tjohei. Godt var det hvertfall, det kan jeg love deg. På kvelden bestemte familien min seg for at de ville gjøre det litt Norwegian Style, så vi åpnet alle en gave hver! De ble veldig glade for gaven du lagde for dem, farfar, tusen takk! 


Prøvde febrilsk å lage meg litt julestemning med røkelse på rommet og julemusikk. 
Hahhah deiliiig. Halvspist vaffel, åh beste <3 Tror det må være noe av det beste jeg vet. 

God jul alle sammen <3 

08.12.2012, 05:08

Hei alle som fortsatt titter innom her. Vet at kvaliteten på innleggene mine har sunket veldig, skal prøve å rette opp i det! 

Et par dager før desember ringte områderepen meg for sin månedlige sjekk, og hun fortalte da om hvor mange som synes juletidene var veldig vanskelige. På det punktet tenkte jeg at det ikke kom til å bli noe problem, siden det var en god stund siden jeg hadde hatt ordentlig hjemlengsel sist og jeg hadde det bare generelt bra. Da hadde julemusikken allerede kommet på radioen, hus var pyntet opp i lys og ikke minst butikkene, som hadde vært fulle av julegavetips og julenisser i mange uker. Jeg fortalte områderepen, som sant var, at jeg ikke trodde jeg kom til å få noen særlige problemer. 

Veeel. Det var før desember faktisk kom. Fikk en ganske kraftig bølge med hjemlengsel, men heldigvis gikk det over igjen, Forventer at den sikkert kommer tilbake på julaften når jeg sitter hjemme i joggebukse på pcen mens dere hjemme samler familie og spiser julemiddag i kjolene og dressene deres. Må si det river litt i hjertet når jeg åpner adventskalenderen som henger på rommet mitt i stedet for ute i stua, og når jeg tenker på at jeg ikke kan slå på tven klokken seks og se en episode av Blåfjell. Kan selvfølgelig se det alene på pcen, men hallo, vi vet alle at det ikke blir det samme. Kan ikke si det hjelper på julestemningen med basseng i hagen, palmer med julelys, og vær som er varmere enn Norges august. Husker dere jeg sa det var blitt kaldt her? (les: her) Det varte ikke lenge, for å si det sånn. Ikke at jeg klager, absolutt ikke! Men litt snø her og der hadde ikke vært for ille iblant. 

1. desember pyntet vi juletreet, vi så på julefilm og jeg tok frem pepperkaker jeg fikk av mamma og delte ut. Senere var vi på en slags julegranstenning i uptown. Elsker uptown, det er der shoppingsenteret er, kinoen, en haug med fast food og restauranter, og Cranes Roost som er et lite vann. Det er utrolig koselig der! På kvelden hadde de masse fyrverkeri, som gjorde det enda koseligere. 


Første kula!


Søta pyntet segGod natt Norge <3

26.11.2012, 03:09

Hei! Tusen tusen takk for alle gratulasjoner, både her, facebook, melding, brev også videre. Super koselig!

Som sagt hadde jeg bursdag på Thanksgiving, vfar kalte det Birthgiving eller Thanksday, haha. Det var en veldig koselig dag! Vi fikk besøk av litt familie, og var til sammen 11 stykker. Ikke så altfor mange, bare de nærmeste. Jeg våknet til pyntet hus, både for thanksgiving og for bursdagen min. Vi hadde bursdagsfrokost som bestod av vafler med nutella, nam! Etter det åpner jeg gaver, og herregud så generøse vertsfamilien min er. Åpnet også gaver fra dere der hjemme, tusen takk! Senere skypet jeg med mamma og pappa, bestevennnn og så vidt med farmor. Måtte dessverre gå før jeg fikk snakket ordentlig med henne da, siden jeg måtte hjelpe til med å lage mat. Unnskyld farmor <3 Neste gang!

Etter dette bestod dagen for det meste av å spise, spise litt mer, spille Wii, spise litt kake, åpne flere gaver, og spise enda litt mer. Passet meg perfekt! Vi spiste selvfølgelig turkey til middag, den tradisjonelle thanksgiving middagen. Vi så faktisk ikke på football da, selv om det også er en stor tradisjon i USA. Gjorde egentlig ikke meg noe, siden jeg ikke skjønner noe av det uansett. 


Trøtt og fin.


Mamma og pappa synger bursdagssang på skype, hehe. Sniktok et bilde:))))


Kan legge til at jeg for øyeblikket gomler i meg rester av bursdagskaka!

Fredagen etter thanksgiving er det Black Friday, som egentlig bare går ut på at du kan få kjøpt alt mulig rart for latterlig lave priser. Du kan få en TV for hundrelappen, liksom. Dette starter torsdags kveld og varer hele fredagen. Torsdag kveld tok vi en av de fem bilene våres (amerikanere......) og dro ut for å se på de crazy menneskene som campet utenfor butikker mange timer, noen tilogmed dager, i forveien. 


En liten del av køen for Target. Er det virkelig verdt det??

Veeel, kanskje. Jeg stod kanskje ikke i timesvis lang kø, men jeg stod opp klokken 5 om morgenen for å dra på shopping... Fikk meg noen bra tilbud da, hvertfall. 


Min godteributikk! Nesten hvertfall. Det er sånn amerikanere uttaler navnet mitt. Sine-Sina, same thing. 

Har (som alltid) endel jeg vil fortelle og vise og blogge om, så dere hører mest sannsynlig fra meg om ikke så lenge! Snakkessss

22.11.2012, 11:00

På starten av skoleåret i psykologi fyllte vi ut et ark med alt fra hvor vi er født til det dummeste vi noensinne har gjort til fremtidsplaner til vitser. Dette arket leser Mr Harsh opp hver gang noen har bursdag. Siden bursdagen min er i morgen/i dag (22. november) og vi ikke har skole denne dagen, feiret vi bursdagen min i klassen på tirsdag. Jeg måtte også synge den norske bursdagssangen, ikke for meg selv, men for Nikita som hadde bursdag på tirsdag. Hahaha det var gøy...... Eller ikke. Uansett. Jeg fikk hatt og greier, og fikk tilogmed beholde den resten av timen. Jeg fikk også brownies av en dude, i tillegg til at Mr Harsh kjøper inn yndlingsgodteriet til bursdagsbarnet. Jeg skrev ned Norwegian chocolate, men måtte nesten putte ned Skittles i tillegg med tanke på at det hadde vært litt vanskelig for han å finne norsk sjokolade stakkar... Fikk også M&M's fordi han ikke kunne finne rød Skittles, haha. 

 


Mr Harsh og birthday kid


Tori! Vi matcher med tiger-toppene våre:)

Grunnen til at vi ikke har skole på torsdag er fordi det er Thanksgiving. Vi fikk også onsdag og fredag fri. Selvfølgelig betyr ikke det fri fra trening, så vmor var så snill at hun kjøpte 30 donuts til hele crew gjengen på grunn av bursdagen min! Så da sang de for meg der også, koselig og kleint. 

Resten av dagen har jeg hatt litt kvalitetstid med vertsforeldrene mine, veldig koselig! Vi spiste blant annet på en fin restaurant som pre-bursdagsmiddag siden jeg ikke får min egen bursdagsmiddag, siden det er samme dagen som Thanksgiving. 


Donuts<3 Jeg kan bli begravd levende med disse og ha det helt ok. 


De hadde norsk laks på restauranten vi var på! Jeg spiste det selvfølgelig ikke, men fortsatt kult. De har det også på T.G.I. Fridays tror jeg. Lite kult daaaee

Vil bare si tusen takk for gratulasjoner jeg har fått så langt! Nå gleder jeg meg bare til å oppleve amerikansk thanksgiving, og spise massemasse god mat. Haha, tror det for det meste er det det går ut på, men det funker helt fint for meg! Tror nok jeg kommer til å gå opp en ekstra 15 kilo, men det får bare være. YOLO og alt det der, sant? 

05.11.2012, 19:45

Mobilblogging er bedre enn null blogging - right?

Nesten en uke siden nå, men onsdag var halloween! Var ikke så fryktelig mye som skjedde egentlig, selv om amerikanerne gjør mye mer ut av det enn det vi gjør. I hele oktober har folk pyntet opp husene sine og butikkene har vært fulle av gresskar og skumle kostymer.

Jeg ble bedt til et halloween party forrige helg jeg ikke kunne gå til, hadde vært gøy å få opplevd det! Skulle også egentlig gå trick and treat (knask eller knep) med Meret, noe som heller ikke ble noe av. Dro heller til Petrified Forest, som er en lokal greie her. Du går en slags sti, på en måten som et spøkelseshus bare at det er ute. Det er litt som Universal Studios Halloween horror nights som jeg har fortalt om før, bare at Petrified Forest er en femtedel av prisen. Og utrolig nok, det det mye skumlere!

De har skuespillere overalt som skremmer livet av deg. Var ærlig talt på gråten fordi det var så sinnsykt skummelt, hahaha. En av skuespillerne hørte noen si navnet mitt, og gikk etter meg mens hun ropte "Dina, Dinaa, Diiinaa" Herregud så skummelt, var livredd.

Mitt lille skumle spøkelse!

Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013


Bloglovinbloglovin

bloglovin


Diverse

UtvekslingsbloggerAFS - Anna, USA
AFS - Idun, USA Wisconsin
AFS - Lise Maria, USA
AFS - Nora, USA Washington
Aspect - Elise, USA
Aspect - Emmeli, USA Washington
Aspect - Hannah, USA California
Aspect - Linn Victoria, USA California
Aspect - Nora, USA California
Aspect - Nora S, USA California
Aspect - Renate, USA Kentucky
Aspect - Sebastian, USA Colorado
EF - Carina, USA
EF - Frida, Storbritannia
EF - Johanne, USA Ohio
EF - Line, USA
EF - Mari, USA
EF - Marte, USA Oklahoma
EF - Marte, USA Alabama
Explorius - Aurora, USA Utah
Explorius - Caroline, USA Alabama
Explorius - Frida, USA Michigan
Explorius - Johanne, USA
Explorius - Julie, USA Arizona
Explorius - Kristin, USA
Explorius - Mari, USA Wisconsin
Explorius - Marianne, USA Ohio
Explorius - Marit, USA Washington
Explorius - Marte, USA Minnesota
Explorius - Martine, USA Indiana
Explorius - Nora, USA Oklahoma
Explorius - Oda, USA Michigan
Explorius - Pernille, USA Mississippi
Explorius - Sarah, USA Minnesota
Explorius - Silje, USA California
Explorius - Silje, USA
Explorius - Silje, USA Oregon
Explorius - Siren, USA Arizona
Explorius - Stine, USA Washington
Explorius - Thao, USA California
Explorius - Tilla, USA
Interstudies - Jessica, USA Texas
Into - Nadia, New Zealand
Into - Pernille, USA California
Into - Siril, Canada
Into - Tonje, USA
Speak - Benedikte, USA
Speak - Kristine Marie, USA Washington
Speak - Rebecca, USA Texas
STS - Aase, USA North Carolina
STS - Ane, USA
STS - Anna, USA
STS - Carina, USA
STS - Cathrine, USA Kansas
STS - Elly, USA Indiana
STS - Heidi, USA Wisconsin
STS - Ina, USA California
STS - Janne, USA Alabama
STS - Julia, USA
STS - Juliane, USA
STS - Karoline, USA Minnesota
STS - Maren, USA Iowa
STS - Marie, USA Missouri
STS - Mathilde, USA
STS - Mette, USA Pennsylvania
STS - Mina Emilie, USA Montana
STS - Nicki, USA, Minnesota
STS - Nika, USA Mississippi
STS - Pia Malene, USA South Carolina
STS - Selina, USA
STS - Sunniva, USA
STS - Tina, Irland


Design laget av


hits