Sine i USA 12/13 - Utvekslingsblogg 2012/2013

29.04.2013, 22:56

Hei dere! 

Jeg var som sagt hos Meret hele helga, og lørdag brukte vi det meste av dagen ute ved bassenget hennes. Stekende sol, basseng, doritos, høy musikk og gode venner - livet er herlig, dere.

Vi hadde planer om å dra til universal studios litt senere, siden vi har pass trenger vi ikke bruke hele dagen der og kjøre absolutt alt. Litt senere ble til veldig mye senere, og vi kom oss ikke dit før i fem-tiden. Det er jo greit, tenkte vi, siden vi kan jo være her hele kvelden og vi får tatt Rip ride rock it og Hulken i mørket. Vel, universal var ikke helt enig med oss der, og bestemte seg for å stenge parken klokken seks for Grad Bash (senior night for high schooler i området). Så vi fikk en time. Hahaha, litt fail, men vi hadde det fortsatt gøy og fikk tatt Harry Potter med bare 20 minutters ventetid. Vanligvis er det sånn minst en time, så vi var godt fornøyde med det. Og siden vi har pass kan vi jo bare komme tilbake! 


Meret og hundevofsene hennes. Universal


Standard! Må liksom bare ta disse bildene foran jordkloden hver gang. 


Til mamma Stork og mamma Skiaker!- Sine

27.04.2013, 05:48

Hei! Nå er jeg hos Meret, skal være her hele helga og vi har masse planer. I dag har vi hatt lacrosse banquet, som er som en slags avslutning for sesongen. Kommer til å savne det herlige laget mitt så mye! Bare elsker den sporten. 

Det hele var på en veldig fin restaurant. Først fikk vi drinker og tok bilder, så gikk vi inn og spiste god mat. Vi så på en film med bilder og videoer av alle spillerne gjennom hele sesongen, så var det utdeling av diverse awarder. Gjett hvem som fikk en da?! Såå glad og stolt, made my day. De hadde priser for beste attack, middy og forsvar, rising star, most valuable player, og beste rookie (ny spiller). Disse stemte vi alle over. De hadde også en som bare trenerene bestemte over, Coaches Award, og denne vant jeg! Meret fikk beste attacker, så er veldig stolt over sveitseren min. 

Kapteinene hadde også laget awarder for alle spillerne på papptallerken, og da fikk jeg Barbie Girl, haha... Ikke helt forventet, men morsomt! De hadde awarder som most likely to be late to the banquet, noe som også skjedde for jenta som fikk den, haha. Alt i alt hadde jeg en veldig bra kveld!
Meg, Emily, Kayla


Kaitlin, Emma, meg


Emily, Meret, Mary, meg, og Liz. Disse er så herlige!


Meret, coach, og meg! Det var bursdagen hans, og han sa han satte opp banketten i dag fordi han hadde lyst til å være med sine favorittmennesker på bursdagen hans. Åååååww 


JV 


Meg og Liz, og coach, hahaha


Stolte!


JV Coaches Award

Tusen takk til laget mitt for at dere har gjort disse månedene helt fantastiske, og til trenerene som har lært meg å elske lacrosse!

- Sine

24.04.2013, 00:24

Prom var helt fantastisk! Det var en opplevelse som gikk over all forventning, og jeg er så glad jeg fikk oppleve det selv om jeg er en junior. Noen skoler har senior/junior prom, men på min skole er det bare for seniorene og deres dater. Meret og jeg snakket med en av administratorene for en god stund siden, og han var enig i at vi burde få oppleve prom så han var så snill at han ordnet det så vi fikk gå. 

Vi gjorde oss klare hos Meret, ga hverandre crosages som man gir til daten sin (hehe vi var jo hverandres dater), og dro til Cranes Roost for å ta bilder. Det er dit nesten alle drar, så vi møtte mange kjente. Selvfølgelig, siden vi er hvem vi er, var vi skikkelig sene og hadde bare sånn 10 min til å ta bilder... Så har ikke så veldig mange, men har da noen! 

Prom var så utrolig gøy, jeg hadde det kjempe bra hele kvelden. Helt klart en av de beste opplevelsene fra dette året, så hvis du har muligheten til å dra når du er på utveksling, gjør det! Utrolig mye bedre enn homecoming. Vi fikk middag, de hadde en photobooth hvor vi tok bilder et par ganger, og selvfølgelig danset vi masse. Jeg er glad jeg ikke dro med date, siden jeg kunne danse med akkurat hvem jeg ville hele kvelden! Er fortsatt støl etter å ha danset så mye, hahahah... Sier kanskje litt om hvordan form jeg er i. 

Selvfølgelig er dette fortsatt Amerika, så det var mye dansing som minnet mer om sex med klær på. Faktisk, stryk det - det var flere par med undertøy på dansegulvet. Hvordan de ikke bare kan finne seg et rom skjønner ikke jeg, men vi prøvde hvertfall bare å overse all dirtydansingen og grindingen, og hadde det fortsatt gøy. En herlig kveld!


Vi gir hverandre en crosage - altså den blomsten


Meret, Emily, og meg


Alex


Tommy


Rayyyy! Eneste personen jeg kjenner som kan ha på seg shorts til Prom og fortsatt se bra ut. 


Sebastian


Dansesalen og scenen! Eneste bilde jeg har fra inne.. 

Prom var hvert fall en opplevelse for livet, mye bedre enn forventet. Koste meg såå mye! 

- Sine

20.04.2013, 18:14

Hva er den beste maten i USA?
Hm. Faktisk et utrolig vanskelig spørsmål. Frozen yogurt, crêpes med nutella, og breadsticks fra olive garden er høyt oppe på lista. 

Største forandringen fra Norge?
Hvordan mange ser så utrolig svart-hvitt på alt. Holdningene de har til at homofile ikke fortjener de samme rettighetene som andre, og til abort. At det spiller så stor rolle hvilken farge du har på huden. Dette er absolutt ikke alle så det er sagt, og det er heller ikke over hele USA, men det er bare noe av det som har slått meg hardest. 

Vil du tilbake og foreksempel studere?
Hadde vært utrolig gøy å få oppleve college, men tror jeg kommer til å bli i Norge for en stund. Liker det norske skolesystemet bedre, og college er også veldig dyrt. 


Gatorgiirl. Å gå på University of Florida hadde vært ganske kult. 

BLIR DU MED PÅ SLOTTSFJELL FESTIVALEN??
Ja Sandra, jeg blir med. Gleder meg til å se Imagine Dragons! 

Hvor mye og på hvilken måte føler du at du har vokst det siste året i USA?
Jeg føler jeg har blitt mer selvstendig, at jeg vet mer hva jeg vil her i livet.

Har du noen råd til fremtidige utvekslingsstudenter? Hva skal man og hva skal man ikke gjøre?
Vær open, jobb for det du vil ha, uansett om det er venner eller noe annet. Det er ikke lett men det er verdt det. Ikke gi opp. Ikke tenk at du må være venner med de mest populære jentene på skolen. Du har bare ti korte måneder, bruk heller tid på å bli godt kjent med noen som er verdt det, noen som passer deg, og det viktigste: noen du kan ha det gøy med. 


Meg, Meret, Larissa

Positive ting?
Med USA eller med utveksling? Det jeg elsker med USA er at du kan snakke med en fremmed på gata eller i butikken uten at folk tror du er gal. At du kan være mer deg selv og gå i de klærne du vil uten at du får en haug med bitchblikk fra halve skolens jenter. At amerikanerene elsker å gi komplimenter! Skal ta med meg denne delen hjem til Norge. Positiv ting med utveksling er at du får et så utrolig mye bedre syn på ting, et mye større perspektiv på alt. 

Er du fornøyd med reisebyrået/organisasjonen du valgte? Er det noen baksider? Er det noe som har skilt seg ut positivt?
Valgte STS, og er greit fornøyd med dem. Føler ikke det er noen baksider nei, jeg valgte dem mye på grunn av campen i NY, som jeg anbefaler på det fulleste. Kan vel si at den har skilt seg ut positivt! Bortsett fra denne campen er de fleste organisasjoner ganske like tror jeg. 


New York

Lever du "The American Dream"?
Bra spørsmål. 

Er det noe som mangler/du skulle ønske du fikk oppleve? Hvorfor?
Kunne ønske jeg hadde en bil så jeg kunne kommet meg rundt på egen hånd, men bortsett fra det har vertsfamilien min vært veldig flinke til å ta meg med rundt for å oppleve mye så føler ikke jeg mangler noen opplevelser. Vel, kanskje jeg kunne ønske jeg kunne oppleve litt mer strandliv siden jeg trossalt bor i Florida. Får prøve å dra med noen venner nå de siste månedene! 

Er high-school livet sånn som du så for deg/som det er på film?
Jentene er ikke like bitchy som på film, takk gud! Og guttene er ikke like kjekke.

Hvordan blir det å legge seg i sin egen seng første natta tilbake i Norge? Gleder du deg?
Åååå ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg, bortsett fra at senga hjemme er halvparten så stor som senga mi her. Kommer til å savne queen size senga mi. Men samtidig er jeg ikke ferdig her i Florida enda. Tror alle utvekslingsstudenter vet hva jeg mener med hvordan du kan glede seg så mye til å komme hjem at det gjør vondt,  samtidig som at du aldri vil dra herfra. 

Har du knyttet sterke nok bånd med folk der til å dra tilbake å besøke, eventuelt få dem til å besøke deg eller er det bare skolevennskap?
Jeg vil tilbake, men det blir nok mest for å besøke familien og stedet. Har noen venner som sier de vil dra til Norge i neste års spring break, men tviler på at det blir noe av. Det er nok for det meste skolevennskap som du sier. Skal besøke Meret i Sveits da, og hun skal besøke meg. Vi har allerede masse planer om hva vi skal gjøre! Har også fikset meg en venn som skal sende meg donuts, hehe :)

Er Meret vokst seg til å bli en av dine beste venner?
Helt klart. 

Hvis du skulle gjøre alt dette på nytt, ville du dratt tilbake til USA eller valgt et annet land? Hvilket?
Jeg har store planer om å oppleve verden, men er glad jeg startet med USA. 

Var USA i tankene med en gang du visste du ville være utvekslingsstudent eller vurderte du andre land også? Hvilke?
Ja USA var alltid i tankene, jeg vurderte egentlig aldri noen andre land. 

Hva savner du mest?
Mamma, pappa og Sandra, maten hjemme som ikke gjør at jeg legger på meg så sykt mye, og motorsykkelen min. 

Kunne du mye engelsk før du dro til usa? Har selv tenkt på å dra, men er redd for at jeg er for dårlig i engelsk.
Jeg hadde 5 i første klasse, men ikke uro deg for engelsken i det hele tatt. Du lærer så fort når du kommer hit og på en måte ikke har noe annet valg enn å snakke engelsk. Kan ikke si at jeg er helt flytende enda, men jeg trenger aldri å tenke før jeg snakker og det er så deilig. De som ikke kjenner meg som jeg snakker med for første gang sier ofte at de ikke kunne høre at jeg har en aksent, men det er mulig de bare er snille, for de som kjenner meg sier jeg fortsatt har en, haha. 

Borte bra men hjemme best, stemmer det?
Det stemmer greit bra. Kunne ønske jeg kunne ta med meg litt floridavær hjem da, spesielt floridavinter, og kanskje bassenget vårt også. 


Kommer til å savne vofsen min. Og bassenget.

- Sine

19.04.2013, 00:40

Hei! Da er jeg helt (nesten) klar for prom - som er på lørdag!!!

I går dro jeg ut med Meret og Savannah for å ordne neglene våres, og vi fikk alle akryllnegler. Første gang jeg har prøvd det, og jeg liker det! Hvis det er mange skrivefeil her kan dere skylle på neglene, hehe.. Uansett, vi fikk alle ordnet neglene våre, så dro vi på Simply Frozen Yogurt. Etter en liten pause på SFY dro vi på utkikk etter sko til prom, men jeg fant ikke noe. Så var det tid for sminkeshopping, noe som er såå billig her! 

I dag har jeg gjort litt flere promforberedelser, blant annet fått tatt etterveksten, klipt meg, og kjøpt sko. Klarte ikke bestemme meg for hvilket par jeg likte best så endte opp med å kjøpe to par... Du kan si pengene har flydd litt i det siste, men det er jo en once-in-a-lifetime opplevelse, sant? Kan heldigvis bruke begge parene til andre ting enn bare kjolen min. 


blondieee


Sniktitt på kjolen!

Svar på spørsmålsrunden kommer snart, så stay tuned! Siste sjanse her.

- Sine

15.04.2013, 22:44

Fredag hadde vi vår siste lacrosse kamp denne sesongen, og for meg mest sannsynlig den siste noen sinne. Vi spilte en privatskole, og tapte dessverre vår aller siste kamp... Men heldigvis var det ikke bare trist, jeg scorte nemlig to mål! Det var utrolig gøy, jeg er så glad for at jeg fikk sjansen til å score, og i det hele tatt sjansen til å spille lacrosse dette året. Har møtt mange nye mennesker som jeg kommer til å savne, og jeg digger trenerene våre. De er de beste! 

Etter kampen sa trenerene og kapteinene noen ord hver, og Kaitlin, den ene treneren vår, sa blant annet at vi er det beste laget med så mange nye spillere hun noen gang har trent eller spilt på. Er så stolt over laget mitt! Mens trenerene snakket følte jeg at tårene presset på, og jeg så over på Larissa, en av vennene mine, og vi begynte å gråte begge to, haha. Kommer til å savne lax så utrolig mye. 


JV lacrosse Greyhoounds. Jeg er #29

Coach ordnet det så vi fikk spille under friday night lights for første gang! Vi spiller alltid før varsity så det er alltid sol og lyst, men endelig fikk vi prøve å spille under lysene, haha. Små gleder, dere

Etter kampen tok vi oss en tur til Georgia, hvor vi ble hele helga. Nå er det en ny uke, og bare fem dager til prom!

12.04.2013, 22:45

Hei!

Var så heldig å få to billetter til Taylor Swift konsert til jul av vertsfamilien, så da tok jeg med meg Meret. Digger Taylor, spesielt etter å ha sett henne live! Konserten var utrolig bra, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk oppleve det. Har prøvd helt siden i går kveld å finne ut hvilken del eller hvilken sang jeg likte best, men klarer det ikke, haha. Det er vel et godt tegn? 

Konserten startet med en som heter Brett Eldredge (har ikke hørt om han før), så kom Ed Sheeran!! Han er så utrolig flink, og var veldig bra live. Etter at han sang og spilte i rundt 40 minutter var det endelig Taylors tur. Du får så mye mer "personlig" forhold til en artist når du ser dem live, fordi de snakker og forteller om sangene sine og om seg selv, også videre. Omtrent halvveis i Taylors show kom Ed Sheeran tilbake for å synge sangen de har sammen. Helt klart en av favorittdelene mine! Eller kanskje på slutten, da hun sang hennes siste sanger og Meret og jeg reiste oss opp og danset og sang av full hals. Åå, minner jeg skal ta med meg hjem til Norge! 

Kunne dessverre ikke ta med speilrefleksen siden de ikke lar noen komme inn med 'profesjonelle' kameraer, så har bare crappy mobilbilder. Here you go:


Tror halvparten av jentene fra Lyman hs var der, vi møtte blant annet Taylor og Kaitlin. 


Meret, og Taylor i bakgrunnen! 


Taylor og Ed synger Everything Has Changed - syntes den var kjedelig når jeg hørte den her hjemme, men den var såå fin når de sang den!


Ikke glem spørsmålsrunden her

- Sine

11.04.2013, 22:44

Den siste uka har vi spilt to hjemmekamper, og vi vant begge! I morgen har vi vår siste kamp NOENSINNE. Det kommer til å bli så trist, elsker lacrosse. Kommer til å savne det masse!

I går hadde vi senior night, som på en måte er for å si hade og lykke til til seniorene. Vi andre stod på hver vår side på banen og lagde en tunnel av lacrosse stickene våre (kommer ikke på det norske ordet, hahah). De fikk blomster, og ble eskortert gjennom tunnelen mens en announcer (herregud kan ikke norsk. Prøvde å google translate denne, fikk opp 'hallomann')... mens hallomannen sa hvor de skulle på college, favorittøyeblikk fra lax, og hilsner som de selv skrev til familien, laget, og trenerene. Tror halve laget begynte å gråte, og jeg må innrømme at tårene kom hos meg også da en av jentene skrev ned dette til faren sin:

Every guy can be a father; but it takes a man to be a Dad. 

Vi hadde også laget plakater for dem, skrevet en hilsen på en bilderamme med bilde av når de spiller av, og vi hadde ballonger. Er litt sjalu, kunne ønske jeg var en senior!


Meg og herlige Emma


En av trenerne våre, Audrey! 


Spilte kamp mot søte Mandy (og vant hehe)

Nå er Meret her, og vi er snart off to konsert!!! 

- Sine

10.04.2013, 22:12

Fikk spørsmål om jeg kunne ha spørsmålsrunde på bloggen, så kjør på! Spør om hva som helst :)

- Sine

08.04.2013, 20:03

Vertsfamilien min tok meg med på enda noe nytt i helga: innefootball! Det er så og si det samme som vanlig amerikansk football, bare at alt er mye mer intenst. Morsom opplevelse! Vi satt ganske nærme banen, noe som gjorde at det var mye enklere å følge med på hva som skjedde. Vi heiet på Predators, som er Orlando, og de spilte mot Philadelphia. Predators er de røde og svarte. 

Jeg er så takknemlig for at vertsfamilien min tar meg med på så mye nytt! Føler jeg får oppleve så utrolig mye. Tusen takk <3
Show i pausen


Meg og Cait! Ser dere Predators-priden min? Svart bukse, rød tskjorte, og rødt og svart hårbånd:))) #1 fan right here

- Sine

07.04.2013, 17:44

Som mange vet er USA, og spesielt sørstatene, veldig store på gevær og pistoler og alt som har med det å gjøre. Så i går ble jeg med Meret og familien hennes for å skyte mitt første gevær! Vi dro ut til en skyterange hvor du skyter på blink, først med forskjellige gevær så med forskjellige pistoler. Noen av de bråkte så fælt og ga deg så mye trykk at du nesten ramlet bakover, haha. Utrolig artig å ha prøvd, da!


Wohooo se på det da! Lover deg, vanskeligere enn det ser ut som. - Sine

03.04.2013, 19:04

Dette innlegget er en fortsettelse på dette, fra cruiset jeg var på med vertsfamilien min over spring break.

Neste stopp etter Barbados var St. Lucia, så Antigua, St. Marteen, og St. Thomas. I St. Lucia kjørte vi rundt øya for å se pitons, som er noen veldig kjente trekantede fjell. Vi stoppet blant annet på en bananplantasje, der de hadde ting som bananchips og bananketchup. Den ketchupen var ikke helt min favoritt. St. Lucia var en utrolig fin øy, tror det var den øya jeg likte best, 

I Antigua svømte vi med stingrays!!! Aner ikke hva de heter på norsk, men vi kjøpte bilder fra det, så skal helt klart legge ut de senere. Det var en utrolig morsom opplevelse, vi fikk mate dem og holde dem, og det beste var at de var ville så de kom av egen vilje. De visste at når båtene kom, var det vanligvis mat der også. De er store, kan bli rundt 5 ft! Jeg er 5 ft 4, så de kan bli nesten like lange som meg. I St. Thomas dro vi på båttur, det var en herlig siste dag av cruiset! Bare slappet av, koste oss i sola, og snorklet. Vi svømte side om side med skillpadder og barracudaer!! Andre svømmer med delfiner, vi svømmer med mannatees, scallops, stingrays, skillpadder, og barracudaer (klikk her for mannatees+scallops). Haha, sånn vi liker det. Har vel nesten bare delfiner igjen nå? 

I St. Marteen har de en strand rett ved en flyplass, så du kan ride the fence som det er kalt. Google det! Faktisk, jeg tok meg friheten til å youtube det for dere her. Dette gjorde vi!!! Helt utrolig kult. Flyene kommer og går rett over hodet på deg, og vinden er så utrolig sterk. Herrrlig :) 

St. MarteenHadde en utrolig herlig ferie! Startet på skolen igjen på mandag, og nå er det fullt kjør de siste ni ukene før vi har FERIE. Dagene er som vanlig fulle av lacrosse, jeg liker det!

Vi snakkes snart!

02.04.2013, 21:01

Hei!

Spring break 2013 dro jeg med vertsfamilien på cruise til 5 små øyer i Caribbean. Kunne ikke hatt en bedre uke! Vi fløy først til Puerto Rico, overnattet en natt på superfint hotell der, før vi neste dag gikk ombord på båten. På båten hadde vi tilgang til gratis mat og is døgnet rundt, i tillegg til at vi hadde dessert etter hvert måltid, så tror jeg kom meg av båten et par kilo tyngre enn hva jeg var når jeg gikk ombord, hehehee. 

Etter en dag på sjøen var vårt første stopp Barbados. Her dro vi på en slags tour rundt om i området, og vi stoppet for å se på ville aper! Ååå så søte. Jeg har vært forelsket i aper så lenge jeg kan huske, og det er så herlig å se dem på ekte. De er som sagt ville, og sammen med en haug av andre dyr kommer de hver dag til et bestemt sted hvor det blir lagt ut mat til dem. Vi fikk se da blant annet aper, skillpadder, rådyr, og noen andre dyr kalt mara (en blanding mellom rådyr og kanin, rareste jeg har sett) spiste et stoort herremåltid sammen. Vi dro også til en nydelig strand, hvor bølgene og vindene var så store hele tiden at de eneste som gikk ut i vannet var "crazy surfere". 


Fint shortsskille sa du? Uansett, se hvor herlig, da. 


Welcome to Barbados

Åååå vil tilbake! 

- Sine

02.04.2013, 02:39

Påsken har kommet hit til Florida også, og selv om det har vært null snø og ski og hytte, har det fortsatt vært gul påskekjole og lilla påskeegg. Ja du leste riktig - PÅSKEEGG I LILLA KARTONG! 

Kom hjem på lørdag fra en herlig uke på cruise i Caribbean, har masse å fortelle og mange bilder å vise dere senere. Her i USA feirer de egentlig ikke påsken helt sånn som vi gjør, det er for det meste bare en dag - i går, søndag - som er viktig. Vi var hos familie og spist mat, og gikk på påskeeggjakt. Selv om sola skinte og jeg hadde på meg sommerkjole, har jeg fortsatt påskefølelse! Livet smiler.

Jeg kom hjem til gave i posten, som bestod av min store kjærlighet: sjokolade. Og det beste av alt - lilla påskeegg <3 Tusen takk til min kjære familie!


Hva som stod utenfor døren min i går morges


Og hva jeg har kost meg med hele helga. 

Happy easter, and happy April fool's day! 

Les mer i arkivet » April 2014 » August 2013 » Juli 2013

Nittedal

Utvekslingsstudent i Florida, 2012/2013. Reiser med STS, AYUSA. Spørsmål? Legg igjen en kommentar :)

Legg meg til som venn


Bloglovinbloglovin

bloglovin


Diverse

UtvekslingsbloggerAFS - Anna, USA
AFS - Idun, USA Wisconsin
AFS - Lise Maria, USA
AFS - Nora, USA Washington
Aspect - Elise, USA
Aspect - Emmeli, USA Washington
Aspect - Hannah, USA California
Aspect - Linn Victoria, USA California
Aspect - Nora, USA California
Aspect - Nora S, USA California
Aspect - Renate, USA Kentucky
Aspect - Sebastian, USA Colorado
EF - Carina, USA
EF - Frida, Storbritannia
EF - Johanne, USA Ohio
EF - Line, USA
EF - Mari, USA
EF - Marte, USA Oklahoma
EF - Marte, USA Alabama
Explorius - Aurora, USA Utah
Explorius - Caroline, USA Alabama
Explorius - Frida, USA Michigan
Explorius - Johanne, USA
Explorius - Julie, USA Arizona
Explorius - Kristin, USA
Explorius - Mari, USA Wisconsin
Explorius - Marianne, USA Ohio
Explorius - Marit, USA Washington
Explorius - Marte, USA Minnesota
Explorius - Martine, USA Indiana
Explorius - Nora, USA Oklahoma
Explorius - Oda, USA Michigan
Explorius - Pernille, USA Mississippi
Explorius - Sarah, USA Minnesota
Explorius - Silje, USA California
Explorius - Silje, USA
Explorius - Silje, USA Oregon
Explorius - Siren, USA Arizona
Explorius - Stine, USA Washington
Explorius - Thao, USA California
Explorius - Tilla, USA
Interstudies - Jessica, USA Texas
Into - Nadia, New Zealand
Into - Pernille, USA California
Into - Siril, Canada
Into - Tonje, USA
Speak - Benedikte, USA
Speak - Kristine Marie, USA Washington
Speak - Rebecca, USA Texas
STS - Aase, USA North Carolina
STS - Ane, USA
STS - Anna, USA
STS - Carina, USA
STS - Cathrine, USA Kansas
STS - Elly, USA Indiana
STS - Heidi, USA Wisconsin
STS - Ina, USA California
STS - Janne, USA Alabama
STS - Julia, USA
STS - Juliane, USA
STS - Karoline, USA Minnesota
STS - Maren, USA Iowa
STS - Marie, USA Missouri
STS - Mathilde, USA
STS - Mette, USA Pennsylvania
STS - Mina Emilie, USA Montana
STS - Nicki, USA, Minnesota
STS - Nika, USA Mississippi
STS - Pia Malene, USA South Carolina
STS - Selina, USA
STS - Sunniva, USA
STS - Tina, Irland


Design laget av


hits