Sine i USA 12/13 - Utvekslingsblogg 2012/2013

29.12.2012, 21:19

Dagen jeg kom:

Nå: 


Meg, vmor Leigh Ann, vfar Adrian og vsøs Caitlin. 

Vil også si gratulerer med dagen til Camilla! Håper du får en fin dag :) Første gangen siden du ble født at jeg ikke får feiret med deg på en eller annen måte, litt rart. Jeg er glad i deg <3

- Sine

28.12.2012, 20:06

Startet slik i august: 

Og sånn ser den ut nå: Vokser hele tiden! Gleder meg til å se hvordan den ser ut før jeg drar i juni. Gruer meg veldig til å ta ned alt sammen...

27.12.2012, 21:00

Bilder fra en strand i St. Augustine i november en gang. 

26.12.2012, 16:05

Spørsmål: Hvilke kull går du på skole med? Er det slik som i norge med 96, 95, 94? 

Skrev litt om det med alder her. Nei, det er ikke som i Norge. De deler inn etter når du er født på året, som vil si at de som er født fra slutten av sommeren et år til starten av sommeren neste år går på samme trinn. Jeg er junior, 11. trinn, som vil si jeg går på samme trinn som de som er født fra slutten av sommeren -95 (inkludert november som er da jeg har bursdag) til de som er født i -96 og har bursdag mellom januar og starten av sommeren. Vet ikke nøyaktig datoen som skiller et trinn fra et annet, men jeg har en venn som er født en dag for sent til å være junior.. Den er kjip. Som jeg skrev tidligere bryr deg seg veldig lite om hvilket trinn du går i eller hvilket år du er født her, og jeg har fått flere dumme blikk når jeg har spurt folk om de er -95 eller -94 eller -96. 

Julemorgen! Denne delen av jula gledet jeg meg veldig til. Kan ikke si 'glede' er ordet som beskrev meg klokken 5 i går morges når Caitlin kom brasende inn på rommet mitt for å få meg med til å hente julestrømpene våres, da. Jeg tvang henne ned i senga mi for å få 10 minutter mer søvn før vi vekket resten av huset, noe hun motvillig gikk med på. Etter at mine 10 minutter var omme, tok vi med alle strømpene inn på rommet til foreldene våre for å åpne dem sammen. De var enig med meg - klokken 5 er for tidlig. Så vi tok med strømpene tilbake og gikk og la oss igjen, og jeg fikk to timer med noe av den beste søvnen jeg har hatt noensinne. Ble så vekket igjen av en ivrig Caitlin, så vi samlet strømpene nok en gang og åpnet dem sammen i senga til vforeldrene mine. Fikk mer ting og mindre godteri enn det jeg er vandt med, blant annet et gavekort på hudpleie på $100 (!!!!!). Det med mindre godteri har jeg vel kanskje ikke vondt av. Ble ikke for lite mat og sjokolade og kaker og godteri i går, hvert fall.

Vi hadde en god julefrokost før Cait og jeg tok alle gavene under treet (som var mange) og fordelte dem til hver person. Da alle var klare åpnet først en person en gave, deretter neste person, så vi gikk i en sirkel. Dette tok en god stund, men herregud så mye fint jeg fikk! Er så utrolig heldig som har en så generøs vertsfamilie, i tillegg til dere der hjemme. Tusen tusen takk til dere som sendte gaver eller brev! Det er så utrolig koselig, og betyr mer enn dere aner. 

Etter gaveåpningen var det tid for litt rydding og vasking, før vi fikk besøk av endel familie. Vi spiste masse god mat (og når jeg sier masse mener jeg masse), før det var tid for mer åpning av gaver! Denne gangen fra den familien som var der. Fikk igjen masse fint! Jeg hadde utrolig nok ikke noe hjemlengsel verken julaften eller i går, noe jeg er veldig glad for. Føler det ville ødelagt mye. Jeg hadde en herlig amerikansk jul, og er så glad for at jeg fikk oppleve dette! 

Kan ikke tro at jeg faktisk viser dere alle disse bildene, men la gå. Det er jo jul trossalt! Bare vær klar over et jeg er veldig, veldig, veldig trøtt, ok? 
SJOKOLADE <3


Ingen som faktisk ser på kameraet, men men. Kaylee, Diana, Emily, Caitlin og moi. 


Trøtte METTE jenter. Jeg gikk i senga mi og sov i to timer. Da jeg våknet hadde alle dratt, haha woops. 

En av gavene jeg fikk av vertsforeldrene mine:


Konsertbilletter!!! Fikk to stykker, så jeg kan ta med hvem jeg vil!! Å, tusen tusen takk. Snakker vi herlige eller?

Ha en fortsatt fin jul alle fine :) 
I dag skal vi ut på roadtripen vår til Washington DC, hvor vi etter planen skal være på nyttårsaften. Vet ikke hvordan det blir med blogging, kanskje litt mobilinnlegg eller forhåndsskrevne innlegg. Ikke se bortifra at dere hører litt fra meg, hvertfall. 

- Sine

26.12.2012, 02:14

Spørsmål: Har du en tvillingsøster som heter sandra?

Hahah, ikke første gangen vi har fått det spørsmålet. Nei, jeg har ikke en tvillingsøster som heter Sandra, men derimot en to år yngre søster som heter Sandra. Når jeg har vist bilder av oss til folk her nede har jeg fått spørsmål som 'hvem av dem er deg?'. Vi er kanskje litt like, men etter min meninb er vi absolutt ikke tvilling-like, haha. Nydelige bilder av oss kan du finne her.

Jeg vil fortelle dere om både min julaften og julemorgen, så jeg tar det i to innlegg. Først av alt, som sikkert mange av dere vet så feirer ikke amerikanerne jul på samme måte som det vi gjør i Norge. Alt er vel forskjellig fra familie til familie, men det vanligste tror jeg er at julaften ikke er noe spesiell og alt skjer den 25. desember. Dette er dagen de våkner tidlig for å hente julestrømpene sine, deretter åpne gaver, også kanskje ha familiefrokost eller lunsj. 

Som sagt er vanligvis ikke 24. desember noe særlig viktig i USA. Jeg våknet i går morges med NULL julestemning, og det var ganske rart å ikke skulle hente julestrømpa sammen med Sandra, sette oss i sofaen, vente på mamma og pappa og se på Askepott og Reisen til Julestjernen mens vi spiser godteriet vårt. Norsk sjokolade fra julestrømpa og julefrokost rundt frokostbordet ble byttet ut med drive through-frokost. Det er ikke bedre, det er ikke dårligere, det er bare annerledes, ikke sant? 

Dagen ble brukt på å kjøpe siste minutts julegaver på Target, handle inn mat for dagen etter, og ha juleverksted med innpakking av julegaver. Jeg fikk heldigvis skypet med hele familien etter at de var ferdige med å åpne gaver hjemme i Norge, det var utrolig koselig! Fikk en liten bit av norsk jul <3 Fikk faktisk enda en bit av hjemlandet da jeg tok på meg forkle (egentlig ikke) og lagde grøt! Hadde mandel i grøten som vmor Leigh Ann fikk, men hadde dessverre ingen marspiangris å gi henne siden jeg allerede hadde pakket den inn til dem for jul... Så dumle fikk duge. Grøten var en suksess (det var hvert fall det de sa, med mindre de sa det bare for å være hyggelige), i motsetning til bollene jeg prøvde meg på tidligere. Klarte selvfølgelig å gjøre noe fryktelig galt. Jeg kjenner jeg har savnet grøt da, så kanskje jeg kan lage det igjen snart. Har hele to pakker igjen med grøt, så har hvert fall nok! 

På kvelden dro vi i kirka på julegudstjeneste, og den var i grunn ganske lik som den i Norge. Etter kirka dro vi for å spise julemiddag.... på waffle house. Ribba ble byttet ut med chocolate chip vaffel. Det var min julemiddag, tjohei. Godt var det hvertfall, det kan jeg love deg. På kvelden bestemte familien min seg for at de ville gjøre det litt Norwegian Style, så vi åpnet alle en gave hver! De ble veldig glade for gaven du lagde for dem, farfar, tusen takk! 


Prøvde febrilsk å lage meg litt julestemning med røkelse på rommet og julemusikk. 
Hahhah deiliiig. Halvspist vaffel, åh beste <3 Tror det må være noe av det beste jeg vet. 

God jul alle sammen <3 

24.12.2012, 20:08

God jul alle sammen! 

I dag er det julaften, hvert fall i Norge. Her betyr det ikke noe spesielt, det er i morgen det er ordentlig jul her. Kan fortelle om hva jeg har gjort på julaften senere!

I går var det lille juleaften, og jeg må si det var litt kjedelig å ikke pynte juletreet, se Grevinnen og Hovmesteren, eller sitte hjemme i sofaen sammen med mamma, pappa og Sandra og se en julefilm. Savner det! Jeg brukte heller min lille julaften på å se på min første basketballkamp! Det var Orlando Magic mot Utah, vi tapte dessverre.. Var veldig nærme da, GO MAGIC! Føler meg veldig heldig som har en familie som tar meg med på så mye nytt, både basketballkamp, ishockeykamp, footballkamp... Denne kampen var faktisk i samme arenaen som de ishockeykampene jeg har vært på. 

Har akkurat skypet med Nicki, venter på å få skypet med familien min. Håper alle har en fantastisk jul sammen med familie og venner, og nyter tiden dere har sammen! 

PS: hei gudfar Lilleseth, du trenger ikke å kommentere. Det er tanken som teller.

- Sine

21.12.2012, 22:29

Spørsmål: hva er crew?

Sorry, glemmer helt at de fleste ikke vet hva crew er. Har blitt så vandt med å kalle det det nå. Crew er roing! Høres dumt ut, jeg vet. Hadde aldri trodd jeg skulle prøve det ut, men har hatt veldig mye gøy med det! Det er regnet som veldig hard trening i forhold til mange andre sporter (vet ikke helt hvor sant det er siden jeg har overlevd så lenge). Postet et bilde i et innlegg tidligere (her) hvor vi sitter i en båt. Har hatt min siste trening (med mindre jeg hater lacrosse og bestemmer meg for å begynne igjen) med crew, men har fått mange venner gjennom det som jeg fortsatt henger med.

Hey!

En ting jeg har lagt merke til i USA, hvert fall her i Florida, er hvor lite amerikanerne bryr seg om hvor gammel du er. Det er sjeldent de spør hvor mange år du er når du møter nye mennesker. Det er en ganske vesentlig ting i Norge; hvor gammel du er og hvilket trinn du går i, men her bryr de seg ganske lite om akkurat det. Det betyr jo mindre og mindre jo eldre du blir i Norge, men fortsatt. Og hvilket år du er født i, det bryr de seg fint lite om. Spurte for en liten stundt siden en gutt om han er -96, og han bare 'hva? Nei, jeg er 16', haha. En av grunnene er at alle 95'ere eller 96'ere ikke går på samme trinn, de er delt opp etter når på året de er født. Det er også ganske mye vanligere å dumpe et år, bli holdt tilbake eller rett og slett starte et år senere på skolen. De bryr seg egentlig ikke hvilket trinn du går i heller, her jeg har venner som er freshmen, sophomores, juniors og seniors, de er alt fra -97 til -94. Mange av de vennene jeg har som er yngre visste jeg ikke at er yngre før lenge etter at jeg ble kjent med dem, fordi jeg bare regnet med at de er like gamle som meg. Jeg merker jo da hvor lite det egentlig har og si!

Nå har jeg endelig juleferie! Tok mine to siste eksamner i dag, tror de begge gikk ganske bra. Siden vi sluttet så tidlig, dro jeg med Lauren, Kaitlin og Meret til 4Rivers steakhouse hvor vi møtte endel andre for å spise lunsj. Hvis dere noen gang drar dit: velg bread pudding som siderett! Såå utrolig godt. Det er yummy brød blandet inn med Krispy Kreme donuts, naam! Senere i dag skal vi kanskje dra å se The Hobbit på kino. Håper det blir noe av! 


Meg og Tori bak i trucken til Andrew. De ELSKER pickuptrucks her, alle har det. Null tull, over halvparten av bilene på parkeringsplassen på skolen er pickuptrucks. 


Hahha ser du oss? Fikk forresten gratis is! De hadde et skilt ved disken der det stod "a free scope of ice cream for expecting mothers" eller noe sånt, så Sebastian og jeg begynte å tulle med at jeg er gravid. Dama bak disken sa, "ok, hvilken smak vil du ha?" så jeg sa at nei, jeg er eeegentlig ikke gravid. Hun sa at det kunne jo ikke hun vite, og ga meg gratis is! 


Story of my lifee. Skilt på do haha


Hater de små bildene, meeen let go. Det altfor-store-trynet i midten er meg. Bak meg: Sebastian, Juni, Andrew, Kaitlin, Fran, Kauren, Tori, Meret og Brianna. 

21.12.2012, 09:14

Helt i starten av eventyret mitt, i begynnelsen av utvekslingsåret, spurte vfamilien min meg om det var noen spesielle steder i USA jeg hadde lyst til å besøke; noe spesielt jeg ville oppleve. Da måtte jeg nesten fortelle dem om en drøm jeg har hatt så utrolig lenge. Det høres kanksje patetisk ut, men dette stedet har jeg hatt lyst til å besøke helt siden jeg så de første episodene av One Tree Hill rundt 9 år siden. Wilmington, North Carolina. 

Minutter etter at jeg fortalte dem om dette, hadde de allerede google Tree Hill og funnet ut hvor langt det er fra Florida, og hvordan man kommer seg dit. Da skjønte jeg at jeg hadde kommet til en fantastisk familie: de ville oppfylle drømmene mine! Og nå skjer det faktisk. Tror ikke jeg har fortalt dere om turen vår, men rett etter jul skal vi på en ca 10 dagers roadtrip. Vi kjører og sover i RVen (campingbilen), som skal ta oss hele veien til Washington DC hvor vi skal feire nyttårsaften. Et av stoppene er Wilmington AKA Tree Hill, NC. Jeg gleder meg aå utrolig utrolig mye! 

Bare tenk da, jeg skal kanskje få se disse stedene på ekte i stedet for på tv-skjermen:


The Rivercourt


Karen's Cafe


Tree Hill high school


Brookes hus


Lucas' hus

bilder fra google

Har selvfølgelig sett alle episoden, de fleste mer enn en gang (noe jeg tror familien min kan bekrefte iogmed at jeg kan en stor del av replikkene utenat). Jeg har faktisk tilogmed nesten samme adressen som Karen's cafe! 


..... på One Tree Hill


.... i Florida

Herregud som jeg gleder meg. 

20.12.2012, 20:13

Hei!

Denne uka har vi semester eksamner i alle sju fagene våre. Er nå over halvveis, bare to eksamner igjen! Heldigvis er de fleste multiple choice (tilogmed matte), men mange av de er fortsatt ganske vanskelige. Andre er latterlig lette. Prøvene er på to timer, så fra onsdag av har vi hatt to eksamner hver dag, og sluttet 11:45. Superdeilig! I tillegg til at trening er over, så jeg har endelig litt tid. 

Siste crewtrening var den morsomste treningen vi har hatt, og jeg må si jeg elsker Floridavær! For øyeblikket er det 25*C, på tirsdag som var siste trening var det enda varmere. Vi hadde først ordentlig trening for en bitteliten stund, før vi fikk pizza og brus. Etter det spilte vi volleyball en stund, også hoppet vi i innsjøen! Vannet var faktisk ikke kaldt heller, det var som norsk sjø på noe av det varmeste. I desember. Ah, elsker Florida <3 Vi hoppet fra brygga en god stund, og hadde en ordentlig konkurranse om beste hopp. Needless to say: jeg var selvfølgelig ikke i nærheten av å vinne. Kan ikke en gang stupe. Men gøy var det! Hadde litt sånn perfekt sommerdag-følelse. 

I utnyttet Meret og jeg dagen med shopping og spising, perfekt! Det vi er best på. Hadde som alltid en herlig dag. Var også på matbutikken i går og bestemte meg for endelig å lage noe norsk her i heimen, og bestemte meg for boller! Så det er det jeg gjør akkurat nå: venter på at deigen skal heve. Kan kanskje fortelle hvordan det går senere. Hvis dere ikke hører noe fra meg: ikke spør, for da har jeg sikkert brent dem eller noe sånt. 


Se så få jeg har igjen i kalenderen min! Bare fire pakker!! Helt rar størrelse på de nederste her, sorry for det. Først har vi min swiss, så et bilde fra crew (obviously). Kommer nok til å savne det litt! Spesielt folkene. Skal prøve ut lacrosse etter jul, men det er jo en (litt stor) mulighet for at jeg ikke kommer med på laget, så da kan det hende jeg kommer tilbake. La meg seee, fra foran til bakerst: Alex, Brianna, Fran, Julianne, Caitlin, meg, Meret, Ariel. 

Har noe veldig spennende (for meg hvert fall. Kan hende dere ikke føler det samme) som jeg må fortelle dere, så dere hører nok fra meg om ikke lenge!

- Sine

17.12.2012, 19:54

Fikk et spørsmål om jeg kan skrive positive og negative sider ved utveksling, og det kan jeg! Vet det er mange andre bloggere som har gjort dette før meg, men her er hvertfall min side:

Positive sider med utveksling:

+ språket, helt klart. Uansett om du er i USA, England, Tyskland, Frankrike, Spania eller hvor i verden du er, så lærer du språket på en helt annen måte enn å sitte i et klasserom. Kan ikke si jeg er flytende enda, men jeg vet jeg har forbedret meg masse på de fire månedene jeg har vært her!

+ vennene du får! I tillegg til amerikanke venner, er det også mulig å få utvekslingsvenner fra hele verden.

+ du får en familie nummer to.

+ masse nye grunner til å reise. For det første; tilbake til USA for å besøke vertsfamilien og venner. I tillegg, hvis du får deg venner fra andre steder, har du også en grunn til å reise andre steder i verden!

+ du blir så utrolig mye mer selvstendig. Du må ta avgjørelser på egenhånd, du må ta initiativ når du ikke kjenner noen. Jeg er helt sikker på at jeg ble utrolig mye mer selvstendig det sekundet jeg gikk alene gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen der de jeg er mest glad i måtte bli igjen på den andre siden, hvertfall føltes det sånn. Og hvis jeg fullfører et helt år? Da kan jeg jo klare hva som helst.

+ opplevelsen du får. Bare tenk på at tiden står ganske stille hjemme i Norge, i forhold til det du får oppleve på utveksling i et helt nytt land.

+ veldig positivt på en jobbsøknad når du kommer hjem igjen!

+ du setter så utrolig mye mer pris på det du har hjemme i Norge, enn det du gjorde før.

+ spesielt her i USA: billig!


Negative sider med utveksling:

- du kan havne hos hvem som helst. Du vet aldri om du kommer til å passe inn med familien din før du faktisl har prøvd å bo med dem.

- har dere lest bloggen min vet dere allerede denne siden jeg klager over det så og si annethvert innlegg: du legger på deg. Hvert fall de aller, aller fleste. Forvent minst 5 kilo, selv med trening.

- dyrt. Selv om du får stipend er det masse penger, i tillegg til at du trenger lommepenger til alt utenom mat. Masse man ikke tenker over, som at du kanskje må betale for shampoo og balsam, frisør, alle klær og sko og alt annet du er vandt med at foreldrene dine tar seg av.

- det er (for de fleste) vanskelig å få nye, GODE venner og passe inn i vennegjengene deres. Det tar tid.

- hjemmelengsel. Trenger jeg si mer? Det kommer så plutselig og du tenker 'hva gjør jeg her??'

Alt i alt: min mening er at det positivet overgår det negativet. Opplevelsene du får er verdt det. Har du muligheten? DO IT!

Meg og min amerikanske søster.

- Sine

16.12.2012, 05:09

Spørsmål: Hva slags pc bruker du der nede? Går det fint å ta med sin egen? Er det trygt? Får man skolepc?

 

Jeg bruker min lille Samsung pc som jeg kjøpte rett før jeg dro fordi den er lett, liten og billig. Det går veldig fint å ta med sin egen, med mindre du vil bruke familiens om du får lov. Vet ikke helt hva du mener med trygt, men det blir vel som å ha den hjemme i Norge. Nei, vi får ikke skolepc, alt gjøres for hånd. Har hørt om noen få heldige skoler i USA som får skolepc, kanskje privatskoler eller noe sånt, men de aller fleste skolene i USA gir ikke ut skolepc dessverre. Må si jeg savner det litt!
 

Hei!

 

Har hatt en veldig bra dag i dag, som startet med trening. Etter trening dro vi rett til en carwash, og derfra rett til frisøren hvor jeg endelig ble ordentlig blond igjen. Frisøren her er helt klart billigere enn i Norge! Men det er jo alt her, da. Klipte meg for et par uker siden også, har kort hår nå... Vet ikke helt om jeg liker det, men det er hvertfall mye sunnere :)

Jeg ble med Meret og vfaren hennes tilbake til Lake Kathrine hvor vi trener nesten hver dag, fordi Merets vfamilie eier båthuset vårt. Jeg fikk prøve noe jeg alltid har hatt lyst til å prøve: vannski! Men til min skuffelse var det ganske mye vanskeligere enn det jeg trodde, haha.. Hadde ikke så mye tid så etter endel forsøk måtte jeg gi opp. Kom ikke opp. Pinliiiig! Haha, får forhåpentligvis prøvd igjen senere, for det ser veldig gøy ut. Må si det var litt herlig følelse å tenke på at mens jeg stod på vannski (prøvde hvertfall) i bikini, er det folk som går på ski hjemme i Norge. 

Etter dette ble vi ved båthuset, fordi det skulle være en slags juleparade på vannet. Seniorene og noen av juniorene var med i den, sammen med folk som bor rundt vannet sine båter. Det var veldig fint, siden de alle var pyntet opp med lys så lyset var alt du kunne se. Etter dette gikk vi inn i båthuset hvor vfamilien til Meret har ordentlig airhockey og fussball table. Spilte mangemange runder, hadde det veldig gøy! Eide selvfølgelig alle sammen i airhocket (hehe egentlig ikke). Senere spiste jeg middag sammen med Meret og familien hennes, veldig koselig. Nå er klokka elleve og jeg er stuptrøtt, så planen nå er søvn. 
Kan jo late som om dette er meg da. 


Heeer har dere den ekte meg.

God natt.

12.12.2012, 23:16

Hola!

Søndag var jeg på min andre Solar Beard hockey kamp, begynner å bli skikkelig fan jeg nå altså! Grunnen var juleavslutning med crew, og Solar Bears (Orlando) vant selvfølgelig. Følgte ærlig talt ikke så veldig mye med på kampen, men det betyr vel bare at jeg hadde det gøy :) 

Før kampen startet var vi inne på et eget rom, der vi blant annet hadde en slags pakkeutdeling. Alle tok med en liten pakke hver, også trakk du et nummer. Nummer 1 valgte pakke først, pakket opp, og så var det nummer 2 sin tur. 2 kunne da velge å stjele en tidligere pakke eller velge en ny. Med andre ord: det var best å være til slutt siden du da kunne velge hvilken du ville og vite hva alle inneholdt. Jeg var selvfølgelig heeelt på starten. Dere kan se lenger nede hva pakken min var, la oss bare si det var den verste pakken jeg kunne valgt... Pakken jeg tok med var selvfølgelig sjokolade <3


Alex, meg, Ms Joy og Meret. Legg merke til hvor mye høyere jeg er enn alle andre! Har ikke på hæler eller noe sånt. 


Meret, meg, Reinaldo

 

Okei er dere klare for dette? ........


Sa det var den verste gaven noensinne. Direkte fra Kina: kyllingføtter og noe annet ekkelt. Noen som kan kinesisk her? Gjerne fortell meg hva det står på den oransje pakken, har litt lyst til å vite hva det faktisk er. Redd for at det er hund eller noe sånt. Hvis det skulle være noen tvil spiste jeg det SELVFØLGELIG ikke, ga det bort til noen som faktisk utrolig nok ville ha det. Hahahha

- Sine

08.12.2012, 05:08

Hei alle som fortsatt titter innom her. Vet at kvaliteten på innleggene mine har sunket veldig, skal prøve å rette opp i det! 

Et par dager før desember ringte områderepen meg for sin månedlige sjekk, og hun fortalte da om hvor mange som synes juletidene var veldig vanskelige. På det punktet tenkte jeg at det ikke kom til å bli noe problem, siden det var en god stund siden jeg hadde hatt ordentlig hjemlengsel sist og jeg hadde det bare generelt bra. Da hadde julemusikken allerede kommet på radioen, hus var pyntet opp i lys og ikke minst butikkene, som hadde vært fulle av julegavetips og julenisser i mange uker. Jeg fortalte områderepen, som sant var, at jeg ikke trodde jeg kom til å få noen særlige problemer. 

Veeel. Det var før desember faktisk kom. Fikk en ganske kraftig bølge med hjemlengsel, men heldigvis gikk det over igjen, Forventer at den sikkert kommer tilbake på julaften når jeg sitter hjemme i joggebukse på pcen mens dere hjemme samler familie og spiser julemiddag i kjolene og dressene deres. Må si det river litt i hjertet når jeg åpner adventskalenderen som henger på rommet mitt i stedet for ute i stua, og når jeg tenker på at jeg ikke kan slå på tven klokken seks og se en episode av Blåfjell. Kan selvfølgelig se det alene på pcen, men hallo, vi vet alle at det ikke blir det samme. Kan ikke si det hjelper på julestemningen med basseng i hagen, palmer med julelys, og vær som er varmere enn Norges august. Husker dere jeg sa det var blitt kaldt her? (les: her) Det varte ikke lenge, for å si det sånn. Ikke at jeg klager, absolutt ikke! Men litt snø her og der hadde ikke vært for ille iblant. 

1. desember pyntet vi juletreet, vi så på julefilm og jeg tok frem pepperkaker jeg fikk av mamma og delte ut. Senere var vi på en slags julegranstenning i uptown. Elsker uptown, det er der shoppingsenteret er, kinoen, en haug med fast food og restauranter, og Cranes Roost som er et lite vann. Det er utrolig koselig der! På kvelden hadde de masse fyrverkeri, som gjorde det enda koseligere. 


Første kula!


Søta pyntet segGod natt Norge <3

07.12.2012, 20:04

Under 200 dager til jeg ser familien min igjen. Faktisk 198.

Vet jeg suger til å oppdatere, men det kommer. Vet jeg også sier det hver eneste gang, men jeg skal prøve! Lover.

Savner dere!

Les mer i arkivet » April 2014 » August 2013 » Juli 2013

Nittedal

Utvekslingsstudent i Florida, 2012/2013. Reiser med STS, AYUSA. Spørsmål? Legg igjen en kommentar :)

Legg meg til som venn


Bloglovinbloglovin

bloglovin


Diverse

UtvekslingsbloggerAFS - Anna, USA
AFS - Idun, USA Wisconsin
AFS - Lise Maria, USA
AFS - Nora, USA Washington
Aspect - Elise, USA
Aspect - Emmeli, USA Washington
Aspect - Hannah, USA California
Aspect - Linn Victoria, USA California
Aspect - Nora, USA California
Aspect - Nora S, USA California
Aspect - Renate, USA Kentucky
Aspect - Sebastian, USA Colorado
EF - Carina, USA
EF - Frida, Storbritannia
EF - Johanne, USA Ohio
EF - Line, USA
EF - Mari, USA
EF - Marte, USA Oklahoma
EF - Marte, USA Alabama
Explorius - Aurora, USA Utah
Explorius - Caroline, USA Alabama
Explorius - Frida, USA Michigan
Explorius - Johanne, USA
Explorius - Julie, USA Arizona
Explorius - Kristin, USA
Explorius - Mari, USA Wisconsin
Explorius - Marianne, USA Ohio
Explorius - Marit, USA Washington
Explorius - Marte, USA Minnesota
Explorius - Martine, USA Indiana
Explorius - Nora, USA Oklahoma
Explorius - Oda, USA Michigan
Explorius - Pernille, USA Mississippi
Explorius - Sarah, USA Minnesota
Explorius - Silje, USA California
Explorius - Silje, USA
Explorius - Silje, USA Oregon
Explorius - Siren, USA Arizona
Explorius - Stine, USA Washington
Explorius - Thao, USA California
Explorius - Tilla, USA
Interstudies - Jessica, USA Texas
Into - Nadia, New Zealand
Into - Pernille, USA California
Into - Siril, Canada
Into - Tonje, USA
Speak - Benedikte, USA
Speak - Kristine Marie, USA Washington
Speak - Rebecca, USA Texas
STS - Aase, USA North Carolina
STS - Ane, USA
STS - Anna, USA
STS - Carina, USA
STS - Cathrine, USA Kansas
STS - Elly, USA Indiana
STS - Heidi, USA Wisconsin
STS - Ina, USA California
STS - Janne, USA Alabama
STS - Julia, USA
STS - Juliane, USA
STS - Karoline, USA Minnesota
STS - Maren, USA Iowa
STS - Marie, USA Missouri
STS - Mathilde, USA
STS - Mette, USA Pennsylvania
STS - Mina Emilie, USA Montana
STS - Nicki, USA, Minnesota
STS - Nika, USA Mississippi
STS - Pia Malene, USA South Carolina
STS - Selina, USA
STS - Sunniva, USA
STS - Tina, Irland


Design laget av


hits